Gå til innhold

19 April - Lisa Lashes, Sean Tyas, Richard Durand og Kimito Lopez @ Sentrum Scene


mihkku

Anbefalte innlegg

Under The Sun 19 April 2008

Lisa Lashes, Sean Tyas, Richard Durand og Kimito Lopez

19april-plakat.jpg

 

Under The Sun

Hva definerer et bra party? Opplevelsen? Menneskene? Showene? DJene?

Laserene? Under The Sun har bevist gang på gang at de svarer "ja" på alle

spørsmålene. Konseptet har bygget seg opp til å bli et fyrtårn i mørket

for de som leter etter en god fest i Norge.

 

 

Bio

Lisa Lashes - Kjent som den første Tidygirl og en legende blant kvinnelige djs. Av en eller annen grunn så har Lisa aldri kommet seg helt frem til Norge men vi skal endre på dette, ja vi garanterer at hun kommer så fremt at flyet ikke styrter eller at hun får seg et skikkelig illebefinnende. De fleste i Norge har hørt ordet "Lashes", det finnes ikke et medium som ikke har nevnt henne. Vi skal sørge for at ryktene om denne kvinnen bak

mixebordet stemmer 100%.

 

Sean Tyas - Mannen som har gått fra obskuritet til etterspurt DJ på få år. Utgivelsene "One More Night Out", "Drop", "Lift" i tillegg til en drøss av remixer har gjort han til en favoritt både blant de som liker uplifting trance. Hans forrige besøk i Norge var uforglemmelig, som setter

forventningene til et nivå bare Tyas kan innfri.

 

Richard Durand - Han vil nok mest bli husket av Tiesto fansen for hans forrykende remixer av "Lethal Industry" og "Flight 643", nesten hver gang du ser en Tiesto video av nyere tid så vil du garantert høre en av Richards remixer. Hans låter som "Make Me Scream, Sweep & Repeat, Submerge og Sunhump" har ikke gått forbi DJene i verden, pr. dags dato så er det ikke en eneste DJ i hele verden som har latt hans sanger gå fri. Nylig ga han ut en remake av Fragma's "Toca's Miracle" som havnet på julelista til flere av verdens største DJer som Armin van Buuren, Tiesto og Ferry Corsten. Er dette mannen som vil ta over spakene etter selveste Sander van Doorn?

Kimito Lopez - Norsk Produsent/DJ er uten tvil en av de beste Trance DJene i Norge. Hans låter har ofte blitt støttet iherdig fra flere av verdens største djer som Armin van Buuren, Above & Beyond og Tiesto.

Kimito har de siste årene drevet konseptet Bang! som har vært et kjennetegn på kvalitet både når det gjelder musikk og alt annet. Kjent for å samle publikum med sin unike melodiske trance/uplifting/progressive, uansett sjanger, Kimito Lopez gjør det feilfritt.

 

Sted: Sentrum Scene

ID: 18 år

Billetter: www.billettservice.no, www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven eller ring 815 33 133

Pris:

275 + fee

350 i døra

 

 

www.underthesun.no Ny side er på tur

 

 

http://www.facebook.com/event.php?eid=20155843664

 

Facebook event, inviter deres venner!

Endret av mihkku
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Bra liv, bra show, og konge musikk!

 

Men dessverre dårlig gjennomtenkt virker det som...

 

Hvorfor tok det tre kvarter fra hoveddørene ble åpnet, til vi slapp ut på gulvet? stakkars Kimito måtte spille for ett tomt rom...

 

Og hvorfor stå 30min i kø for å komme inn igjen etter å ha vært ute å luftet seg? måtte da være bedre å ha et par vakter til i den tredje hoveddøra, slik at vi med stempel kunne sluppet inn der?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Bra liv, bra show, og konge musikk!

 

Men dessverre dårlig gjennomtenkt virker det som...

 

Hvorfor tok det tre kvarter fra hoveddørene ble åpnet, til vi slapp ut på gulvet? stakkars Kimito måtte spille for ett tomt rom...

 

Og hvorfor stå 30min i kø for å komme inn igjen etter å ha vært ute å luftet seg? måtte da være bedre å ha et par vakter til i den tredje hoveddøra, slik at vi med stempel kunne sluppet inn der?

Vi hadde alt planlagt til den minste detalj, dessverre så ble alt flyttet på grunnet av store tekniske problemmer. Vi deler ut ingen skyld i saken da teknikken kan fjuske. Dette slet vi med hele kvelden, men så ikke ut som at folk brydde seg noe spesielt.

Når vi åpner dørene så hadde Kimito 30min igjen å spille, da ble rommet fylt opp rimelig kjapt.

Under The Sun har alltid stått for kvalitet og vi ønsker ikke at folk skal nyte noe som ikke funker, derfor valgte vi å holde dørene igjen så lenge vi klarte for å redde det som kunne reddes.

 

Normalt har vi aldri hatt noe problem med kø men grunnet mye tull som har skjedd med GHB i det siste så valgte vi å stramme inn på sikkerheten som igjen medførte at køen gikk saktere. Typisk Tidy/hardhouse/hardtrance djer trekker til seg mere dop enn house og trance djer, så det blir en dominoeffekt i døra. Jo flere som blir tatt, jo strengere kontrol blir det.

Vi har ikke hatt slike problemer på de andre festene, da har køen gått rask.

 

 

Vi har lovet å se på saken ang. køsystemet, men alt er opp til om politiet godkjenner noe annet.

Endret av mihkku
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...