Gå til innhold

Fastpris Abbonement til mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MTU lanserer det første abm med FAST PRIS.. Personlig synes jeg nesten dette ser FOR spennede ut, men gode priser er det ingen tvil om at det er! :new_woot:

 

Limer inn intervju fra inside telecom:

 

Testing og teknisk tilpasning foregår fortsatt for fullt, samtidig som nettet bygges videre ut. - Når vi åpner vil vi ha over 100 egne basestasjoner. I løpet av relativt kort tid vil dette være utbygget til det doble antall siter, sier Matre.

 

Gentlemen

- I Oslo og Drammen, Bergen og Stavanger vil vi ha full dekning av eget nett, men utover dette er vår egendekning mer variabel, sier han.

 

Utbyggingstempoet øker etter hvert som vinteren slipper taket. – Vi har vært oppe i 15 nye siter på en uke, men vi har også vært nede i tre-fire, sier Matre.

 

- Det har ikke vært like lett å få til samarbeid med alle vi kan ønske, men Telenor har vært eksemplarisk og oppført seg som gentlemen, sier Matre, som har nasjonal roamingavtale med Telenor.

 

Dekning

- Når nettet vårt åpner kommer vi, sammen med Telenor, til å ha Norges beste dekning, sier Matre, som vil legge stor vekt på dekning når MTU skal ut og kapre kunder. – Vi får også et skstremt sikkert nett, med moderne svitsjer og nødstrøm på hver site.

 

Men før åpningen vil MTU i løpet av februar konvertere 15-20 000 egne mobilkunder, og deretter kommer bredbånds- og VoIP-kundene, som utgjør et lignende antall. Fra 3. mars går MTU bredere ut for å verve kunder.

 

- Vi kommer ikke til å ha noen storstilt lansering, til det er vi for ydmyke. Vi vil heller bygge dette opp skritt for skritt og ikke ta inn flere kunder enn vi kan betjene skikkelig

 

Fastpris

- Vi lanserer et fastprisabonnement, med ingen startavgift, 200 gratis SMS og 100 gratis MMS i og 10 Mb nedlasting i måneden og en fast abonnementspris på 398 kroner uansett hvor mye og til hvem kundene ringer, sier Matre.

 

- Vi satser i første omgang på våre egne butikker, som det er over 100 av, som vår markedskanal. Men vi tror også vi kommer til å selge en del abonnementer over web, sier Matre, som blir den første som bygger opp en norsk mobiloperatør fra forhandlerleddet.

Lenke til kommentar

Hørtes veldig bra ut det, men begrensningen på 10mb var veldig lav,nå som youtube for mubile osv kommer. kunne tenkt meg mye mer surfing på mobilen men det er så latterlig dyrt!

 

500 kr i mnd, ring til hvem du vil, når du vil, ubegrenset sms, mms, og datatrafikk! Da er dere i mål! Da er jeg garantert kunde!

(skifter vel over til dere uansett, hvis dere endrer datatrafikk til 100 mb i mnd, eller at det er billig pr mb etter brukte 10mb.)

 

Hvis noen fra MTU leser dette :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...