Gå til innhold

Alt om Vanguard :Saga Of Heroes


Anbefalte innlegg

Jeg spiller fortsatt på Sartok (FFA PvP) i guildet LAW.

 

50 Druid, 48 Rogue, 43 Disciple, 42 Bard, for å nevne noen.

 

Men - PvP serveren sliter med lav population. Trenger flere aktive spillere!

 

Håper SoE gjør en relaunch med GU5.

 

 

Det er tydelig flere som ønsker høyere pop på Sartok, og noen spillere arrangerer derfor en PVP event nå på torsdag. Fant dette på det offisielle forumet:

 

"Last Thursday, we tried an experiment where PvE gamers were invited to make new characters on the PvP server, Sartok, in an attempt to see if traditionally PvE gamers would find any enjoyment what so ever in a PvP environment.

 

The experiment went well, and was well accepted. But, due to short notice, many people missed the event. Therefore, we are going to continue the experiment this Thursday.

 

When: Thursday, May 22nd, 2008

 

Time: 7:00pm (Central Time Zone)

 

Server: Sartok

 

Starting Area: Orc and Goblin starting area

 

Description: Create a character and level him/her up to level 7. Then find someone and whack em over the head. If you find no enjoyment what so ever, then you can officially swear off the pvp server. But, if you have any fun what so ever during the event, you are requested to come back to the forums here and tell us about it.

 

You can create your character ahead of time if you like. It typically takes about 1 hour or less to get from level 1 to 7 in the Orc/Goblin starting area. We chose this starting racial area because of the sheer number of classes open to the Orc and Goblin races. Also, many people I have spoken to in the past have never actually played an orc or goblin, and once they try it, they suprisingly find the Orc/Goblin newbie content to be rether enjoyable.

 

Notice: Please do not bring your mid to high level characters on Sartok to the event to gank the lowbies. If you want to show up to support the event, then that would be awesome, but showing up just to one shot low levels would be highly detrimental to the experiment. Thanks for your understanding."

 

http://forums.station.sony.com/vg/posts/li...?topic_id=32208

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hvordan er det i VG nå?

 

Slutta ett par måneder etter release på grunn av bugs og skole. Har egentlig alltid syntest det har vært et supert spill. Spiller AoC nå, men Funcom har gjort akkurat de samme feilene som Blizzard i forhold til mine ønsker.

 

Er det fremdeles mulig å starte på nytt i VG nå? Er det noe liv på serverne? Vanskelig å finne grupper, etc?

 

 

Takker for svar! :)

Lenke til kommentar

Hei

 

Det er fortsatt noen småfeil her o der, men i hovedsak så er Vg blitt ganske så stabilt.

Opplever selv veldig få problemer. Har opplevd så langt i de 3 mnd jeg har spilt to bugs i quest, har da sent en petition og gm har fiksa problemet. Serverne er veldig stabile. I de siste mnd kun vært nede ved vedlikehold.

 

Er veldig mange som kommer tilbake til VG for tiden, så det er en jevn strøm med nye og gamle spillere.

 

Spiller selv på serveren Halgar. Spiller mest på Fossy for øyeblikket.

 

Mvh

 

Fosse

Lenke til kommentar

Hadde helt glemt hvor enormt stort dette spillet er.

Landskapet er enormt, fylt med ruiner og andre små ting :)

 

Har desverre ikke tid til å spille meg opp til lvl 10 i kveld, så får ikke hesten min før i morgen :(

 

Så den filmen i går :)

Endret av ^aM^
Lenke til kommentar

For de av dere som er trøtte på aoc, kan jeg anbefale VG.

 

Er en strøm av spillere som kommer tilbake akkurat nå, takket være aoc:)

 

VG er så og si instance fri, kun en instance foreløpig. Grafikk messig utifra de bilder jeg har sett ifra aoc, så er grafikken i vg ikke noe dårligere.

 

Det tar tid å lvl, og jeg har kommet til lvl 32 og spilt solo hele veien.

 

Fosse

Lenke til kommentar

Vett ikke hvem som har fått tilbudet, men jeg har hatt vanguard konto siden lanseringsdatoen og har ikke spilt på noen månader. Men kontoen min er i allfall aktiv til og med 30juli!

 

Så dere med deaktiv everquest,everquest2 eller vanguard konto sjekk status og kanskje dere har fått en sommerpresang?

Lenke til kommentar
Vett ikke hvem som har fått tilbudet, men jeg har hatt vanguard konto siden lanseringsdatoen og har ikke spilt på noen månader. Men kontoen min er i allfall aktiv til og med 30juli!

 

Så dere med deaktiv everquest,everquest2 eller vanguard konto sjekk status og kanskje dere har fått en sommerpresang?

 

La faktisk merke til det der for noen dager siden. Skulle inn å stoppe VG abonnementet (tar en pause i sommer) da jeg så at EQ2 kontoen min var åpnet igjen. Hyggelig gjort, selv om jeg ikke kommer til å benytte meg av det.

Lenke til kommentar

Abonnementet mitt ble fornyet fra 26. juni (altså i går) til 31. juli, men har ikke giddet prøvd det ennå. Kom tilbake forrige jul og likte det jeg så, men det ble for kjedelig da jeg ikke ante noe som helst om hvorfor jeg gjorde alt jeg gjorde. Det var bare gå dit, drept dem, få belønning, aldri snakk med fyren igjen. :(

 

Men hvordan er den kamelen vi får om vi kommer tilbake? Det hadde jo fristet litt, spesielt siden jeg aldri fikk, øh, prøvekjørt Randolph. (det hørtes litt perverst ut, men det er bare et flyvende reinsdyr). :p

Lenke til kommentar
Jeg ga opp Vanguard: Saga of Heroes når min spilletid som kom med på pakken gikk ut på slutten av måneden, og ikke etter de 30 dagene jeg hadde pokkers rett på.

Jeg registrerte den 19. April. og den gikk ut 1. Mai. 30 dager? Særlig.

 

Uff frustrerende, men jeg er sikker på de hadde ordnet opp viss du hadde tatt kontakt og fortalt om problemet. Men sånt noe skal jo ikke skje in the first place, men nå kan du kanskje prøve spillet gratis en måned?

Lenke til kommentar

Lastet ned spillet i går og rollet meg en DE Bard på Sartok.

 

Det jeg likte mest med spillet var at jeg ble kastet rett inn i det uten noe form tutorial. Dette førte til at jeg prøvde å ta kontakt med mer erfarne spillere og folk var mer en villige nok til å hjelpe og nye bekjentskap oppstod. Det er slik et MMO skal være!

 

Kom meg ikke lenger en til level 3 da, fikk ikke så mye exp fra mobs iom at jeg fikk hjelp fra en som var level 11 men kom meg ihvertfall igang og er klar for nye utfordringer senere i dag. En annen ting som er positivt er at man ikke blir level 10 i løpet av en time, og sist men ikke minst en STOR ikke instansert verden. Grafikken er jo selvsagt en liten nedtur etter å ha slitt seg igjennom en måned med AoC, men gameplay > graphics.

 

Det store spørsmålet er om den lille befolkningen på PvP serveren blir et problem. Men får jo prøve å få flest mulig nye spillere til å begynne med spillet slik at befolkningen øker :)

Lenke til kommentar
Noen som tilfeldigvis har en buddy key de vil gi bort? Såvidt jeg ser så er det fortsatt ingen trial her, og jeg er ikke lysten på å brenne av flere hundrelapper på spill jeg ender opp med å mislike.. (Ref AoC)

Hadde håpet det samme.. Så lenge ikke man trenger visa for å registrere buddy keyen, sånn som man må i wow. Da trenger jeg ikke.

 

Men jeg føler jeg svei av 399,- på AoC som jeg like godt kunne brukt på Vanguard...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...