Gå til innhold

Hva er rett på grøt? Sukker -> Kanel eller Kanel -> Sukker?


Atatar

Anbefalte innlegg

Skrevet
Hvis man dekker grøten med sukker først, risikerer man at rommet fylles av fint kanel-støv.

 

Man risikerer også å måtte tygge på harde sukker- korn, pga. at kanelen absorberte varmen som egentlig skulle smelte sukkeret.

 

Sukkerlake> sukkerkorn.

 

Hvis man er redd for at det skal knase litt deilig sukker mellom tennene, kan du jo altids kjøpe litt finere sukker.

 

Sukkerkorn > svevende kanel.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Først smør i midten, så det kan smelte. Deretter kanel/sukker i random rekkefølge, alt etter hva som står nærmest :) At kanelet svever eller at sukkeret ikke smelter ordentlig har jeg aldri tenkt på.

Skrevet (endret)

Pleier å lage sånne "renner" ifra smørøyet, og ned til kantene så smøret renner rundt grøten, yum :love:

Endret av HaueR
Skrevet

Rømmegrøt/Fløyelsgrøt (IKKE gammal rømme bestemor hjemmelaget) er det beste.

Bak den kommer risengrynsgrøt. Mhmm. Men først smør så det renner utove ri små elver, så kanel. Så et laken med sukker på toppen. *VanniMunn*

 

Men spiser havregryn uten sukker og kanel med eple biter eller en frukt ved siden av, hver dag.

Prøver å bli....Sunn.

Skrevet

Pleier å spise rømmegrøt på fjellet, det er godt det.. Slutta helt med sukker på frokostblandinger selv, før hadde jeg på et lass med sukker bare for å få litt smak.. men nå hever jeg i noen rosiner eller lignende, for å få opp smaken litt :) Funker fjell, pluss at det er en del sunnere..

  • 4 uker senere...
Skrevet
Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut :p Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn".

 

Ja. Sånn tenker faktisk jeg òg ... :p Kunne aldri falt meg inn å ta på sukkeret først.

Skrevet (endret)

Pft, putt alt i en haug på toppen og rør det sammen, det er digg det.^^,

Endret av -1349-
Skrevet

Naturligvis sukker først, da det har vanskeligst for å blande seg. Derfor er det best at sukkeret smelter litt. Deretter tar man kanel på, og til slutt smør.

 

Hele stasen stasen røres sammen til man ikke kan skille noe fra hverandre.

Skrevet

Først smør, så sukker så kanel.

 

Da får smøret masse stuff på seg, og hvis du tar litt mye kanel, kan du ta ekstra sukker oppå der igjen :thumbup:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...