Gå til innhold

Innrykksdagen . .


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har innrykksdag 15. jan. Jeg brakk foten 22. Des. og har sendt brev for å prøve å slippe unna hele førstegangstjenesten. Har søkt for å slippe tidligere, men det har da bare blitt til utsettelse (2 ganger). Bruddet viste seg å være et sjelden brudd, som antagelig ville ta lang tid å gro.

 

Legene var i tvil om det beste var å operere, eller bare gipse det for å se om det ville begynne å gro. Jeg måtte selv ta avgjørelsen, og valgte å bare gipse. Kan dette være god nok grunn for å dimme?

 

Må jeg uansett møte opp på innrykksdagen, da jeg enda ikke har fått noe tilbakemelding fra Forsvaret...?

 

Håper på raskt svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er det litt sund fornuft inne i bildet. Er det så ille at du ikke kan reise skjønner du vel selv at du ikke kan dra. men om du vil bruke det som en unskyldning på å ikke å dra blir det jo feil.

 

Er nok bare litt lang behandlingstid som er skyld at du ikke har fått tilbakemelding.

 

OM det er slik at du ikke har sjangs å komme bør du i alle fall skaffe en legeerklæring, og så ringe VPL kontoret og fortelle hva som skjer.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Du møter opp slik det står i innkallninga, også blir du sendt hjem med en gang. Er utrooolig mange som blir sendt hjem fra innrykket, av langt mindre årsaker enn en alvorlig bein-skade. Møter du opp som krapyl med alvorlig bein-skade, kan du ikke gjennomføre rekrutten, å blir sendt hjem etter lege-testen på innrykksdagen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...