Gå til innhold

Er Avenged Sevenfold et emoband?


Lurvefranzen

Anbefalte innlegg

En venn av meg 'forguder' dette bandet. Jeg har insistert på at disse må være nærmt emo-sjangeren.

Har hørt lite på dem selv, men har sett en god del bilder av disse gutta. Rød sminke nedover hele fjeset sitt. Kan godt være det er deres 'image', men jeg tenkte "Nei, nei! Emo!" med en gang jeg så bilde av disse.

Har som sagt null peiling på bandet generelt, så kan godt være jeg tar feil.

 

Noen som vet noe om disse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men av en merkelig grunn så blir de nevnt i metallmedier og er vel litt sånn metalcore møter emo. (Men metalcore er i 8/10 tilfeller dritt og emo er omtrent alltid dritt. Dritt + dritt = dritt.)

 

Jeg husker jeg som en naiv ung metaller på 16 plullet opp metall hammer, entusiastisk over at han endelig skulle få seg skikkelige metallvidoer på god kvalitet. (Det var en DVD inkludert.) Fyrte opp Arch Enemy og det var bra. Så etterpå fyrte jeg på noe annet(husker ikke hva, Bloody Valentine noe? Britisk band i hvertfall) og forventet skikkelige greier. Fy faen så grusomt. Kvining og syting om damer som har sviktet enn og faenskap pakket inn i sukkersøte plagsomme irreterende melodier. Jeg kan til og med takle Linkin Park, men dette var forbi all grusomhet. Etterhvert fant jeg ut at denne DVD-en var fylt med mye av det samme mølet, og blant annet Avenged Sevenfold. Det værste er hvordan de prøver å virker så harde og tøffe i intervjuene, mens de kommer med "pussy music". (For the record: Har ingenting i mot mer rolig eller feminin musikk, er fan av fks. Björk, men i motsetning til denne gjengen så later hun ikke som hun er noe hun ikke er i håp om å selge flere plater.)

 

Nå er Avenged Sevenfold fryktelig fryktelig kommersiell, jeg skal ikke utale meg for mye om undergrunns emo, selv om jeg har et intrykk(basert på noen få sanger) at ting står like gale til der.

 

For the record: Sier ikke at all metall skal være hard og ha harde tekster, Opeth har jo et konsept album som på en måte dreier seg rundt en kjærlighetshistorie. :)

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

De var jo screamo deluxe, men vokalisten måtte ta en halsoperasjon, så nå er syngingen "bedre". Aldri likt dem, av den grunn at jeg leste et intervju med dem da de var ganske "nye" i gamet, og det viste seg at de var totalt idioter. Husker dessverre ikke noe fra intervjuet, så kan ikke kommer med eksempler, men det var noe de sa og mente som var helt på tryne. Men, det er noen år siden, kanskje de har forandra seg.

Men jeg vil definitivt kalle dem metal-emo, om det gjør allting lettere

Lenke til kommentar
Nei, det er ikke emo.

 

Synes det begynner å bli litt vel mye når folk roper EMO så fort de ser noen kledd i svart... sigh. Ikke det at jeg er en stor fan av hele fjortiss emo greia, men likevell.

 

Forsåvidt sant det, men disse ser ikke akkurat ut som noen tradisjonelle metal'ere. Rød sminke langt nedover trynet, maskara som bare det. Punker/emo sveis..

Lenke til kommentar

Det er jo musikken det går på. Og Avenged Sevenfold er nok dessverre metall, og et eksmepl på en trist trend som går på å kombinere kommers metalcore med kommers emo. =/

 

Ihsahn: Tokio Rocks er jo ikke emo, mer et patetisk forsøk fra tyskere på å være j-rock. De feiler som faen. Mulig dette er sosialt selvmord som metaller, men jeg liker faktisk mye av musikken til Gackt. (Og han er "ekte" j-rocker) :p

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

Og hvor i all verden kom AFI inn? Uansett, så er eldre AFI flere hakk bedre enn BFMV, nyere også forsåvidt...

Men det er jo snakk om Avenged Sevenfold her, og så vidt jeg skjønner så har de lagt litt fra seg den emo/screamo greia i det siste, og konsentrert mer på å spelle metal (leste noe om dem på nettet etter forrige innlegg).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...