Gå til innhold

Ros til Hardware.no :)


Anbefalte innlegg

hei

 

har vært aktiv bruker av hardware.no i noen år, og syntes det er en kjempe bra side. syntes også at dere/vi har et topp forum, hvor vi kan utveksle erfaringer ider og råd til andre brukere

 

Endelig har hardware begynt med å lage tester igjenn... det er knall bra... det har nå vært en god stund uten en eneste test eller guider eller noe..

 

På ca 14 dager klarte hardware og lage flere tester enn de klarte resten av året... det vil jeg si at er veldig bra... håper virkelig at dette fortsetter...

 

keep upp tha good work boyz

 

i tilleg begynte hardware.no den 4.1 og sende ut nyhetsbrev!! :smile:

 

hva syntes dere om hardware`s forbedring...

 

 

 

mvh Senitel

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hardware.no er ALLTID den første sida jeg går inn på, det er startsida mi. Det er ikke en ting den ikke kan hjelpe meg med. Tester, guider, forumet og ikke minst Prisguiden. Denne uiden var til meget stor hjelp da jeg skulle kjøpe meg raserbilen min(Pc`n)

 

Takker for at dere i det hele tatt gidder, ikke det at det dere driver med høres kjedelig ut.Tvert imot.

 

Internett kunne ikke vært uten!!

mvh CPU

Lenke til kommentar

Jeg må si meg enig i at Hardware.no har imponert meg, den første og beste siden på sitt punkt (for ikke å nevne overklokking.no som er styrt av hardware.no og ogsp languiden.no som jeg håper kommer snart) og jeg kan ikke si dere kan gjøre mye bedre. En eneste ting jeg savner mer det er en spalte med utviklingen, da tenker jeg mest på bredbånd og annen teknologi. Tanken på at jeg betaler 3500kr mer i mnd for 24/7 56.6kbit oppkobling (om jeg hadde vært på 24/7) enn en jeg kjenner i England det burde si sitt på det punktet. Spalter med intervju med ansvarlige og andre om slike temaer. Underskriftkampanjer hva som helst! Prisene må ned minst 90% !

 

men nå sporet jeg litt av. hehe.

 

Keep up the good work Hardware.no ! Læreren min i IT nekter meg å bruke noen annen startside enn denne hehe. greit for meg =)

Lenke til kommentar

Dette er noe vi har tenkt på lenge, tror at vi har registrert "programvare.no" for dette formålet. Men så var det det å finne medarbeidere da...

 

Hvis noen har lyst til å drive en slik side, er det bare å spytte ut.

 

MLW

 

Quote:


house skrev (2002-01-13 17:20):

det skulle vært en "www.software.no" oxo, som drev konsekvent med nettopp software, hvor man får tak i det billigste, tester, sammenligninger mellom programvare osv...



Housey



Lenke til kommentar

Hyggelig at dere liker det vi holder på med. Det er mange som jobber for å holde siden i gang og vi synes også selv at vi har blitt mye bedre i løpet av det siste året. Dog er det mange områder vi jobber hardt for å bli bedre på og det kommer mye spennende fremover :smile:

 

I Januar ligger vi an til å ha ca 3,5 millioner sidevisninger som gjør oss til Norges største dataside så langt vi er bekjent. Det er ganske morsomt da vi ikke har fått en krone i investorpenger e.l. men bygget opp alt fra bunnen.

 

Vil også takke alle medarbeidere som ofrer fritid og mye mer for å få HW til å bli den siden den er!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...