Gå til innhold

Hjelp til ny Gamer-PC Maks 18000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ser veldig bra ut det.

 

Eneste hadde byttet cpu kjøler til denne.

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=326999

Er litt bedere

 

Lykke til.

Jeg lenket også til den, men virker som trådstarter ikke likte den.

 

Både HW.no og flere andre av de mest seriøse hardwarenettstedene har anbefalt denne, og den har vunnet en rekke priser. Ut i fra samtlige tester jeg har lest er den en god del bedre enn TT-kjøleren som trådstarter har valgt.

Lenke til kommentar
Jeg kanselerte Big typ'en og bestile Noctua nh'en heller som anbefalt.

 

Eneste minuset med dette er at jeg måtte betale 150 kr ekstra i post, siden jeg ikke fant noen måte å sende den sammen med den andre forsendelsen :(

 

Er sikkert bare å sende en mail til komplett på det, ser jo at maskinen uansett ikke er "komplett" før 11/1, så du har litt tid før du får ny maskin, og dermed burde ikke det være det største problemet.

Lenke til kommentar

Med denne maskina bør du kunne kjøre på maks oppløsning på skjermen din og high settings. Siden du har Vista kan du også teste very high. Tror nok det kan gå bra. Jeg kjører selv GTX i SLI og kjører 1680x1050 og alt på high uten lagg. Med 2x antialiasing. Siden du ikke skal kjøre AA bør du kunne ha meget bra kvalitet! Du får deg et kjempesystem her! :) SLI scorer ikke bra i ytelsestester i forhold til CrossFire (ATI), men det funker mye bedre i spill! Så ikke vær redd hvis du skulle teste systemet i f.eks 3DMark06 og ikke er fornøyd med scoren. I spill er det ingenting som slår SLI! Og bygging er intet problem! Det meste passer bare en plass. Jeg har selv Antec Nine Hundred og det er bra med plass der. Les bruksanvisningen for hovedkortet nøye så kommer du lett i mål! Congrats med et kjempesystem! Du blir garantert fornøyd!

 

Bruk evt. byggeguiden til hardware.no! :)

http://www.hardware.no/guider/hele_maskine...c-en_selv/45552

Endret av Pondus81
Lenke til kommentar

Ble bra oppsett til slutt, kan nesten garantere at du blir fornøyd. Strømforsyningen var litt overkill. Kvalitetsmessig vet jeg ikke hvordan den er, men sikkert OK. Som andre har sakt burde det ikke være noe problem å få skiftet CPU-kjøler, så lenge ikke komplett allerede har sent det. Det har strengt talt ikke noen betydning hvilken av kjølerne du velger om du ikke skal klokke. TT kjøleren du har valgt er heller ikke så mye dårligere om du skulle klokke. Synes egentli den Noctua-kjøleren er litt dyr. Om du leser tester (andre enn hw.no sine) så ser du at Tuniq Tower er så og si like bra. Vil du ha den absolutt beste luft kjøleren er det Thermalright Ultra 120 Extreme som gjelder. Denne regnes som siste steg før vannkjøling, og fullt på høyde med de billigste/enkleste vannkjølingssystemene. Kjøleren føres dessverre ikke av komplett, så det gjør den vel litt uaktuell.

 

Får vel si gratulerer med kommende ny PC, og godt nyttår !!

Endret av chrlod
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...