Gå til innhold

Web-Design utfordring med frie tøyler


Anbefalte innlegg

Heisann folkens =)

Jeg har nå en utfordring til alle dere der ute med en kreativ flamme brennende inne i dere, men som mangler et prosjekt dere faktisk kan bruke denne kreativiteten på.

 

Jeg har laget en nettside basert på en forumtråd kalt "All verdens nyttigste programvare" som dere kan finne her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=867224&hl=

Kort oppsummert er denne tråden en oversikt over gode gratisprogrammer som blir anbefalt av dere forumbrukere. Nettsiden finner dere her: http://gratis.thesquareplanet.com

 

Og så kommer utfordringen: Denne nettsiden trenger, som dere ser, et design. Det er ingen egentlige regler bortsett fra at designet må kunne presentere programmene, kategoriene, den ene Google Adsense stripen dere ser og en søkemulighet, altså de samme funksjonene som finnes på den nåværende siden, på en oversiktlig måte. Dere har dermed nokså frie tøyler, og vinneren vil få designet sitt opp, samt få navnet sitt både på nettsiden og i tråden nevnt over.

 

Merk at dette kun omfatter et design, dere trenger altså ikke komme med noe kode eller tilsvarende, det tar jeg meg av. Alt som er krevd fra deg er bilder (helst i JPEG) som viser designet. Dersom ditt bidrag vinner vil du bli kontaktet via forumet, og eventuell ekstra informasjon vil bli tatt på PM.

 

Konkurransen vil bli avsluttet 1/1 - 2008 med mindre det blir en enorm mangel på forslag =)

 

Lykke til og god jul!

Jon

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uhm...

 

Jeg gjør det ikke selv fordi jeg ikke er så visuellt kreativ av meg (som du kanskje kan se av den nåværende nettsiden), og tenkte kanskje noen andre satt inne med noen gode ideer.

JPG var bare et forslag siden det er lettere å poste JPG previewer her på forumet (tar ikke så mye plass, lettere å åpne, etc)

 

Jeg vet at OSWD finnes, men jeg er ute etter noe som passer denne siden. Det er bare et lite design, ikke noen menyer eller noen ting, og de fleste designene på OSWD er tenkt ut for fulle nettsider eller blogger.

 

Hvorfor mener du ikke at dette er en konkurranse?

Fritt å bli med på for alle, og det kåres en vinner.. Hvordan er ikke det en konkurranse?

 

Hyggelig med positiv post i alle fall.. :ermm:

 

Noen andre som synes dette høres interessant ut?

Husk at dette ikke på noen måte er noe som gagner meg, det er ment som en forbedring til en side som skal være til nytte for dere... Vi kan jo selvfølgelig bare holde oss til tråden som er nevnt i første post, men jeg tenkte det kunne være greit med en litt mer oversiktlig og pen side..

 

Jon

Lenke til kommentar

Ja, det er jo akkurat det jeg vil.

Men poenget mitt er at det er ikke sånn at dette er noe jeg kommer til å tjene på, det er mer for å forbedre en nettside som kun er laget for DERE. For min del kan nettsiden forbli akkurat som den er, men hvis noen har lyst til å lage et bedre design som gjør siden litt enklere og mer oversiktlig å bruke for DERE, så er det bare å gjøre det...

 

Hvis ingen lager noe design så blir siden som den er.. Den vil jo fortsatt fungere, den vil bare ikke se like bra ut som den kunne dersom noen laget et design til den.

Lenke til kommentar

Fordi jeg så at forumtråden her ble så populær, og så laget jeg en nettside som gjorde den nøyaktig samme informasjonen litt bedre organisert. Og den blir jo brukt..

 

Jeg tror grunnen til at denne nettsiden blir foretrukket av noen over andre tilsvarende nettsider er at alle programmene som er med her er blitt direkte anbefalt og "anmeldt" av forumbrukerene her. i tillegg til at de er helt gratis :)

 

Det er ikke noe direkte mål for meg at denne siden skal bli stor, jeg vil bare at den skal se bedre ut enn det den gjør nå for at den skal bli mer "behagelig" å bruke.

Lenke til kommentar

Hvis du synes det, så greit.. Jeg skjønner det, vet at mange tenker sånn..

Men det er derfor jeg har laget denne posten, for å sjekke om det er noen som er villige til å gjøre det... Jeg har også bare navnet mitt på siden enda jeg laget den fra bånn, og tok initiativet til tråden..

 

Jaja.. Hvis ingen er villige, som jeg har sagt ørten ganger før, så lar vi det bare være =)

Lenke til kommentar

Skal bare tipse deg om at det ikke er lov å oppfordre til å klikke på Ad-Sense-linkene.

 

Uavhengig av det ovennevnte skal Google ikke holdes ansvarlig for en hvilken som helst utbetaling basert på: (a) beløp fra ugyldige søk, ugyldige Henvisningshendelser eller ugyldige klikk på Annonser eller annonsevisninger som er generert av en hvilken som helst person, et hvilket som helst robotsøkeprogram eller automatisert program eller en hvilken som helst lignende enhet, slik det fastsettes av Google på rimelig grunnlag; inkludert, uten begrensning, klikk eller visninger (i) som kommer fra Dine IP-adresser eller datamaskiner som styres av Deg (ii) oppfordring gjennom utbetaling av penger, falsk representasjon eller oppfordring av sluttbrukere om å klikke på Annonser, eller som (iii) oppfordring gjennom utbetaling av penger, falsk representasjon eller noen som helst ulovlig eller ugyldig oppfordring av sluttbrukere om å fullføre Henvisningshendelser;
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...