Gå til innhold

bestilling fra absulottspill.no


henky

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
neon som har erfaring herifra? bestilte hl2:ob for en stund tilbake, og det skulle komme ut 13.12 men har fortsatt status "venter på varer".

 

 

Bestillte Uncharted i fra absoluttspill for eit par uker siden og har enda ikkje fått det. Fikk ein mail der det stod at dem hadde problemer med leveransen eller noe i den duren

Lenke til kommentar
neon som har erfaring herifra? bestilte hl2:ob for en stund tilbake, og det skulle komme ut 13.12 men har fortsatt status "venter på varer".

 

Det betyr at de ikke har fått spillet enda... Var slik når jeg bestillte Super Mario Galaxy også... Men om det skulle ta veldig lang tid, så kan du jo sende AS en mail og høre hvordan ståa er der....

Lenke til kommentar

AS er antageligvis en forkortelse for AbsoluttSpill.

 

Bestilte selv NFS:ProStreet og en fjernkontroll i slutten av november. Selve spillet kom dagen etter, og fjernkontrollen kom i går. Trodde først de hadde glemt å legge ved fjernkontrollen, eller at den hadde forsvunnet i postgangen, helt til jeg fant en mail som sa at den ikke var på lager.

 

Alt i alt, jeg er fornøyd :)

 

 

EDIT: Det er foresten ikke de som bestemmer om/når leverandøren skal sende spillene til dem. Ei heller antallet de får. For alt vi vet kan de ha 50 forhåndsbestillinger, og kun fått 25 spill. Noen må derfor vente litt lenger.

Endret av M4rTiN
Lenke til kommentar
skjønner at de ikke har fått spillet enda, men rart at det ikke har fått det når release var igår.. på bestillingsmailen står det at det skal gjøre sitt for å få spillet til meg ved release, men det har de vel gjort. og hva mener du med AS?

 

AS= AbsoluttSpill (vet jeg var sein med den :) )

 

Om spillet hadde release i går, så betyr ikke det at AS hadde spillet i går... Det kan være forsinkelser mtp jule rushet, eller andre ting som påvirker at det ikke har blitt sendt ennå...

 

Men du får nok spillet snart, men for å være sikker så ville jeg sendt en mail til AS (som jeg sa i min OP), og forhøre meg med dem, siden de sikkert vet hva som er årsaken til forsinkelsen...

Lenke til kommentar
Jeg er godt fornøyd med Absulottspill.no.

De leverer raskt og har god service. Så hvis jeg vil ha spillet raskt, bestiller jeg derfra, men hvis

jeg vil ha spillet skikkelig billig bestiller jeg fra games-asia.com

eller videogamesplus.ca.

 

Kunne skrevet samme innlegg ord for ord. Har bare gode erfaringer med den siden, de virker veldig seriøse og pålitelige. Er nok elementer utenfor deres kontroll som stikker kjepper i hjulene her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...