Gå til innhold

Vurderer kjøpe Wii


aJens1

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen...

 

 

Jeg går og vurderer og kjøpe meg Wii om dagen. Jeg har PS3 fra før som jeg hovedsaklig vil bruke som spill maskin, men liker måten man spiller på en Wii så vil ha denne som en ekstra konsoll. Jeg har satt meg veldig lite inn Wii og kan ikke så mye om konsollen eller spillene til den, testet Wii Sports en gang, så håpet på og få litt hjelp her...:)

 

Først og frems er dere som har kjøpt den fornøyd med Wii?

 

Stemmer det at det ikke er med tr.løs adapter?

 

Mener og lest at man kan laste ned gamle klassikere, hva koster et spill da?

 

Har ikke satt meg så ille inn i hva slags spill man får til Wii eller, noen som kan anbefale noen spill? Tror jeg hovedsaklig kommer til og kjøpe multiplattform spill til min PS3.

 

Endelig fått samboeren til og spille litt, og da har det blitt Tiger Woods på PS3, hvordan er dette på Wii, slår man på samme måte som man gjør når man spiller golf?

 

 

 

EDIT: Søkt litt på nett ang. den trådløse adapteren. Så veldig ut som en vanlig trådløs USB adapter, vil det virke?

Endret av aJens1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig fornøyd med min.

 

Tr.løs adapter? Så som trådløst nettverk? Det følger isåfall med.

Man kan laste ned mange forskjellige gamle spill, Virtual Console. De koster fra en 50-lapp og opp til ca 100 kr. Spørs til hvilken konsoll spillet var ment for.

 

Noen gode spill;

Zelda, Mario Strikers, Super Paper Mario, Super Mario Galaxy, Resident Evil, Metroid Prime..

 

Om du har fått samboern til å spille litt med PS3'n, tror jeg ikke det blir noe vanskeligere å få henne til å spille Wii. Samboern min okkuperer TV'n nå, og spiller Super Mario Galaxy...

På Wii så slår man på samme måte som man gjør når man spiller golf.

 

Edit: Det følger med trådløst, skal du ha kablet nett, må du kjøpe en USB-overgang til dette.

 

Edit2: Mario Party kan være gøy også, ihvertfall med samboern. Huk å kjøpe en ekstra kontroll.

Endret av ZyberZone
Lenke til kommentar

Er meget fornøyd med min. Har hatt mange mange timers med Super Mario Galaxy, Zelda og Resident Evil 4. Dessuten digger dama Excite Truck og hun er ikke noe spillfantast at det gjør noe. Det meste hun har spilt før er småspill på 123spill :p

 

Det går an å koble Wii til et trådløst nettverk uten å kjøpe noe ekstra. Skal du imidlertid kobler et nettverkskabel til Wii må du kjøpe en USB-dongle som koster rundt 200kr.

 

Gode spill:

Super Mario Galaxy, Resident Evil 4, Metroid Prime 3, Excite Truck, Zelda, Zack & Wiki (kommer tidlig i januar). Dette er vel sånn ca det jeg har spilt det siste året. Er nok noen andre spill ute også, men har ikke satt meg veldig inn i de.

 

Gamle spill er spill som fantes på NES, SNES, N64 og andre konsoller fra andre produsenter.

Spillene koster mellom 40 og 80 kr (ca) og prisen kommer an på hvor nytt spillet er. NES spillene er altså billigere enn N64.

 

Tiger Woods spillene på Wii spilles akkurat som man skulle spilt golf. Man slår ballene med Wii-moten (slik som på Wii-golf). Skal du ha en annen type spill for flere spillere kan Excite Truck være noe eller Rayman Raving Rabbids 2 som er en samling av småspill (har ikke prøvd det selv, men virker morsomt).

 

Lykke til med kjøpet!

 

PS: For all del, kjøp multiplatformspill til PS3/Xbox 360. Wii har stort sett ikke noe å stille opp med på akkurat den delen. Noen unntak er Guitar Hero 3, nevnte Rayman og Tomb Raider.

Lenke til kommentar

Takker for svarene...:) Blir nok en Wii på meg i dag.. Jeg så også på CDON at man får kjøpt "poeng" kort man benytter når man kjøper spill, syns dette hørtes litt tungvint ut så lurte på hvordan muligheten er for og benytte VISA når man kjøper spill.. Må jo i hvertfall ha gode gamle Super Mario...:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...