Gå til innhold

Counter Strike Manager


Anbefalte innlegg

Har kommet over et utrolig kult manager spill. Et CS-Manager spill faktisk. Det eneste i sitt slag. Først trodde jeg det ikke var noe særlig, men det viser å være utrolig bra og gjennomført.

 

La meg bare fortelle litt om det. Du styrer en egen klan. Du kan kjøpe og selge spillere og selvfølgelig trene opp spillere i ulike skills. Du kan velge om du vil trene aimen, reaksjonseven, teamplayen og en mengde andre skills. Du starter med en viss sum penger som du må forvalte på trenere, server, spillerlønninger, scout osv. Du deltar i en liga der det er 16 klaner. De beste går opp i systemet, mens de dårligste går ned. Jo høyere du kommer opp i systemet jo mer penger tjener du og du kan kjøpe bedre spillere.

 

Ja det høres da bare sånn passe ut tenker du, men det morsomme er at du kan lage dine egne tacs, og du kan også se kampene i 2D (ovenifra). Du kan velge hvor spillere skal gå, hvor de skal stoppe, hvor de skal campe og hvor de skal sikte.

 

Det er et eget ligasystem i Norge, men i tillegg finnes spillet i ca 20 andre land, som USA, Tyskland, Brasil, Frankrike, Danmark og mange fler. Du kan konkurre mot klaner fra andre land i PCWer, laddere eller store internasjonale cuper (med ekte premier).

 

Hvis jeg skulle nevne alt spillet hadde å by på hadde det tatt en evighet. Jeg kan bare si at dette er det mest gjennomførte managerspillet jeg har vært borti, og utviklerne jobber med å forbedre det hele tiden.

 

En annen god ting er at det er helt gratis å bli med, så å prøve er helt risikofritt smile.gif

 

Hvis du synes dette var intressant kan du ta en titt på linken under:

 

http://www.cs-manager.com

 

Dere må oppgi noe info som mail, navn, osv. Dette er dog ikke noe skumle greier. Jeg har aldri fått noe mer en activation mailen (dette er skikkelige greier ikke noe jalla tongue.gif ) Din personlige info vises ikke til andre (bare fornavn og alder hvis jeg husker riktig)

 

edit* admin, jeg gir jo folk et valg da, de kan jo bruke den andre linken hvis de vil det ;)

 

*** Fjernet for andre gang vervelinken i innleggget. Reklame på forumet er ikke lov, og dette innlegget er helt på grensen. Se retningslinjene, punkt 6 -- TST ***

Endret av TST
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

helt gratis å bli medlem nå. Og du får en slik pakke med noen tileggsfunksjoner de 2 første ukene. Hvis du synes de funksjonene var kjekke kan man betale for de etter det (gratis de to første ukene altså), men er absolutt ikke et must og man kan helt fint spille gratis hele tiden :).

Endret av IAX
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...