Gå til innhold

Nytt kabinett til vannkjøling?


Anbefalte innlegg

Tenker i disse dager på å gå over til vannkjøling. Har et Antec P182 kabinett, som jeg gjerne skulle brukt, om dette var mulig. Problemet er det at det kutter ned på alternativene mine. Jeg KAN gå for et eksternt vannkjølingssett, men da vil jeg kunne plasere det oppå kabinettet, uten at det stikker utenfor, men helst vil jeg ha et internt sett.

Spørsmålet er da, burde jeg anskaffe nytt kabinett? Jeg skal i alle fal kjøle cpu og gpu (se sig) og evt. hovedkort, så jeg burde vel ha en radiator med mulighet for 2x120mm vifter? Det har ikke mitt antec kabinett, og jeg er ikke intr. i å begynde å kutte på det.

Jeg er også så heldig at min far har et coolermaster stacker 831 som jeg sikkert kan lure meg til. Men dette skjer ikke med mindre det har veldig gode muligheter for vannkjøling (fordi jeg hater utseende på det). Men om jeg skulle gå for nytt kabinett.

 

Hvilket burde jeg da går for? Helst så billigt som mulig, og gjerne med et vindu på siden. Skal heller ikke vere noe plastik sak, og helst sort.

 

MVH

XobiN

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

går fint en 2x120 radiator i bunn av P182'en din så lenge du ikke har behov for den nedre harddisk holderen :) (må regne med litt kutting i kabinettet (men det må man med de fleste hvis man vill ha internt og ikke har snasne kabinett som t.ex Silverstone Temjin TJ07 som jo har plass til 3x120+2x120 i bunn hvis man virkelig går inn for det, men dette er jo ett ganske dyrt kabinett og du vill jo ha det billigst mulig :)

 

Xtreme Systems Water Cooled case galery har mange varianter, og en del med P18x løsninger både med intern og ekstern radiator løsning, maaaange sider å lese dog :) (ja jeg har vært gjennom alle sidene)

Endret av johskar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...