Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skape romantisk steming på soverommet, hvordan?


Anbefalte innlegg

Hei folkens! :)

 

Nå har det seg sånn at kjæresten kommer på besøk i helgen, og da tenkte jeg at jeg skulle overraske henne. Det jeg vil ha hjelp til er å skape en romantisk stemning på soverommet mitt. Da tenker jeg på stearinlys, musikk (hvilken musikk?), osv.. Noen som har tips å komme med?

 

Og gjerne kom med tips til romantiske/frekke ting vi kan gjør, som å bruke isbiter, masasje (hvor?)...

 

Takker på forhånd! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som går for gull :p

 

Levende lys er alltid en slager. Musikk kommer helt ann på, men jeg har stor tro på enkelte av sangene til Telefon Tel Aviv(du kan skjekke de ut på myspace). De kan virke litt merkelige med en gang, men er fine og ha i bakgrunnen, siden de ikke krever noe fokus. I Lied og Sound In a Dark Room spesielt.

Noe av Jamie Cullum kan også fungere fint.

Hvis du har skills når det kommer til massasje, er det absolutt å anbefale. En passende mengde olje er essensielt.

Hvis du kombinerer det tror jeg du får ehm... "snøret i bånn"

Lenke til kommentar

Vel, først bør du selvfølgelig skifte på senga. Legg på helt nytt seng tøy før h*n kommer. En mulighet, er hvis du har ben på senga, er å skru dem av, slik at senga blir lavere og da vil stearinlys på gulvet ha en litt større effekt, ettersom de vil virke nærmere. Bruk gjerne stearinglys som er runde og kanskje litt store. De lange tynne er sjeldent romantiske, så et flertall av kubbelys er en liten slager :). Prøv å ikke sette dem i en sirkel, ettersom det kan virke litt vel for rituelt. Plasser dem i forskjelige høyder og litt rundt forbi. Har du noe røkelse eller luktelys så er det bare positivt.

 

Dersom du bor i Oslo, kan jeg anbefale å ta turen innom Agent Provocateur (en snasen butikk jeg var nettopp i, selv om jeg bor i Stavanger) og der kan du kjøpe noen massasje oljer som er litt dyre, men de er verdt det. Ellers så har kondomeriet en spesiell type olje som blir varm når du masserer den på kroppen og blåser på den! Hvis du har på deg den små-frekke trusa, masserer du først ut oljen og så lar du tunga stryke over. Og jeg kan love deg, DET er en opplevelse i seg selv!

 

Se om du klarer å få tak i ferske jordbær og ha dem på siden av senga, samt kanskje en sjampis flaske og to glass.

Ta frem to skjerf som du på en eller annen måte binder fast under senga, men legger dem under puta, slik at de ikke syns når du ser på senga.

 

Når det gjelder musikk, så er det egentlig alt etter smak. Har som regel R.E.M eller noe annet nøytralt og rolig på. Klassisk er kanskje ikke den beste, ta heller noen rolige kjærlighets sanger, kanskje fra 80\90 tallet. Spill det av i et lavt volum, slik at du ikke følger med i teksten, men bare har det som bakgrunnslyd for å dempe "stillheten", hvis du fatter:). Sett gjerne på deres sang, hvis dere har.

 

Dersom du vil ha blomster, tenk på om det er vanskelig for henne å ta dem med seg igjen, så det kommer litt ann på situasjonen. Dersom du velger å strø roseblader over senga, husk at det blir som regel litt stress å støvsuge/vaske vekk igjen. De klistrer seg til det meste...

 

Skriv et lite brev til din utvalgte. Hvor du kanskje skriver om første gang dere møttes, eller kysset eller et annet minne som betyr mye for deg. Er du skikkelig i det romantiske hjørnet, kjøper du en blekk-penn (fjærpenn kanskje) slik at du for en slags middelalder kjærlighets effekt ala Shakespeare. Denne kan du jo legge på puta slik at h*n ser den når h*n kommer inn på rommet.

 

Har du et stort rom, så kan du henge opp noen lakener rundt senga, fra taket og ned. Dersom du har noen som er røde og du henger dem foran en lampe så er det et veldig stort pluss. Et rød-skjær over rommet er jo romantisk:).

 

Når det gjelder masssasjen, så kommer det vel egentlig mest ann på hva personen liker. En måte å gjøre det på, er når h*n legger seg ned og så ber du h*n lukke øynene så tar du å forsiktig binder hendne h*n fast. Ikke for stramt, ettersom det kan bli ubehagelig. Så begynner du å helle ut litt olje på brystet. Ha oljen i et vannbad med varmt vann før du begynner, så blir det mer behagelig å få den hellet over seg :).

 

Så er det bare å begynne å kose :)

Dersom h*n er bindt fast er det jo litt kjekkere, ettersom du kan pirre å leke ganske lenge med personen:)

 

 

Linker: Agent Provocateur oljen butikken finnes i Oslo, her er et kart

 

Oljen som blir varm når du blåser eller fører tungen over, og tro meg, den funker.

 

Terninger for litt lek

Kjekk liten sak for henne

 

Håper dette hjalp litt :)

Endret av g@bb@
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...