Gå til innhold

Assasins Creed eller Mass Effect?


Sirslask

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har begge og vil uten tvil anbefale deg Mass Effect! Jeg er riktig nok frelst av science fiction og når det er på et så høyt nivå som dette burde alle oppleve det mener jeg! Har spilt det 7 timer eller noe og det har enda ikke latt meg gjør samme ting 2 ganger. De har rett og slett skapt sitt eget univers, som er intet annet en imponerende! Selv om jeg har spilt det en del timer, virker det som om historien såvidt har startet. Kan vel trykt si at ME har en dypere historie!

Assassin`s Creed er meget bra det også, men du merker at du gjør det samme stort sett gjennom hele spillet. Du har 9 personer som du skal ta livet av rundt i 3 forskjellige byer, og variasjonen på dette er som så. Jeg har kommet ca halveis i spillet og merker hvertfall dette.

 

Ikke missforstå, AC er meget bra det også, men siden du er så "uheldig" at du må velge mellom et av disse 2 spillene vil jeg anbefale ME! Etter beskrivelsen din passer det hvertfall best! Om du går for ME må du bare være klar over at du kjøper et spill med MYE snakking, utforsking og problem løsning. Ikke bare skyting og dreping, selv om det er en del av det også! Det er også en fordel om du liker science fiction!

Endret av DarkerGlow
Lenke til kommentar

Har spilt rundt 20 timer med Mass effect så langt, og har rundet Assassin's Creed.

 

Min personlige mening er nok også helt klart Mass effect.

 

Assassin's creed var et godt spill det også, i alle fall de første timene. Det er dessverre alt for lite variasjon i det spillet, og det tar ikke lang tid før man får gjentatte deja vu med tanke på oppdrag.

 

Mass effect er derimot en liten perle med tanke på variasjon, frihet og innlevelse. Personlig skulle jeg ønsker rollespillsystemet var dypere, men det fungerer helt greit som det er.

 

Det er også viktig å være klar over at det er to ganske vidt forskjellige spill vi snakker om her. Mass effect er et rollespill med actionelementer (du sikter og skyter mot fiender selv, men om du treffer er vel også bestemt av stats/ferdigheter), men Assassin's creed er at action adventure.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...