Gå til innhold

Undervannshus til Nikon D300


Anbefalte innlegg

Har vel egentlig registret at ikke så mange har kommet med dette enda, men noen som vet om noen sider det går an å få kjøpt dette på? Har sett på blant annet Subal sine versjoner, har også vurdert å kjøpe fra Fantasea.. Noen som har prøvd disse eller kan anbefale andre merker? På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjenner kun til Ikelite og Subal som jeg har brukt. Ikelite har jeg forøvrig selv. Subal er dobbelt så dyrt (omtrent) og støpt i Aluminium. Ikelite er lagd i en form for plexiglass.

 

Begge kan absolutt anbefales, er anerkjente merker og leverer det du trenger pluss litt til av ekstrautstyr og tilbehør.

 

Et annet merke jeg ikke har prøvet selv men jeg vet de som har det er kjempefornøyd med, er Nexus. Prismessig omtrent mellom de 2 først nevnte.

 

Husk på at uansett hus må du kjøpe en port/dome i tillegg, nesten en for hvert objektiv du skal bruke under vann. Du må også ha en eller 2 blitzer med armer og kabler.

 

Fantasea kjenner jeg ikke til, men dette er vel det billigste? Og du får vel et eget hus til å sette en Nikon blitz inne i?

 

Både Fantasea og Ikelite har norske importører. Når huset til D300 kommer er ganske usikkert, men de må ha et i hånda før de kan produsere huset. Skal jeg tippe, blir det 1 - 6 mnd frem i tid, men det beste er nok en mail til produsenten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...