Gå til innhold

Problemer med lav FPS i smoke effekter i de fleste spill


Anbefalte innlegg

Jeg har en temmelig ny Acer laptop med AMD 2ghz dual core prossesor, 2gb ram og et nVidia Gforce 8400M G som i følge telebutikken er en "Overlegen gamingmodell". Jeg kjører Windows Vista. Til og med i spill som CS 1.6 og Warcraft 3 får jeg lav FPS i smoke effekter. I CS har jeg til vanlig mellom 80 og 100 fps men når jeg går inn i smoke går FPS'en ned til 20-30. Jeg har prøvd å skru av V-sync men det virker ikke som Vista har noen funksjon som gjør det mulig å skru denne av. Har noen hatt lignende problemer og er det noen som eventuelt har en forklaring eller løsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er fult klar over at PC-en min ikke er en "overlegen gamingmodel". Jeg er fult klar over at man får FPS drop i smoke grenades i cs 1.6, men man pleier ikke å gå fra 100 til 20.

Selvom ikke skjermkortet er av topp kvalitet burde det da klare å dra alle funksjonene i 1.6.

Endret av Kampfmeister
Lenke til kommentar

Sitter på akkurat samme modell, men gjennom PS tror jeg? Godt over hundre FPS i UT2k4 med ultra-instillinger. Sliter dog litt når det kommer vann etc .. Vet at skjermkortete yter dårlig. Ca. 1k i 3D-mark 06, mot >10k på den stasjonære. Men den burde jo ikke ha noen problemer i de fleste av dagens spill på (mye) lavere innstillinger ...?

 

Plager meg at produsentene maner frem slike søppelmodeller ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...