Gå til innhold

Tatung V32MCAK - 4760 kr. Et godt kjøp?


Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å kjøpe en ny TV til å ha på hytta når anledningen byr seg en deilig vinterkveld. Jeg har lest gjennom en del tråder på dette forumet, og har kommet fram til at det er mange varierte meninger når det er snakk om TVer i denne prisklassen. Derfor ville det ha vært veldig fint om de som hadde kjøpt denne modellen kunne dele sine erfaringer med meg.

 

Det jeg er litt bekymret for er svartnivået. 1200:1 er jo i for seg et bra utgangspunkt, men jeg har hørt en del klager om den tidligere modellen MCHK når det kommer til dette.

 

Jeg skal i første rekke bruke tven til å se underholdningsprogrammer på NRK1 om kvelden. Da sier det seg selv at det ikke trenger å være en TV optimalisert for PS3 osv. Samtidig må jeg jo innrømme at det blir litt fotball også da ;)

 

En siste faktor som spiller en enorm rolle når det kommer til hytteTV, er mottakerkvaliteten. Er bildet bra (tatt ut ifra prisen) ved analogt signal? Plukker den opp signalet og behandler det på en effektiv måte? osv.

 

På forhånd takk!

Endret av Blackcomb
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=756049

 

I slutten av tråden står det masse om mcak. Jeg er kjempe fornøyd.. men blei mye dyrere en jeg trodde, pga kabler, ny hdmi-dvd spiller osv.. men det gjelder bare meg =)

 

Kjøpte selv fra amentio, men da kosta den 4443,-

 

Fikk den selv igår, og er fornøyd med tven. Med tanke på prisen vil jeg si jeg er veldig fornøyd faktisk. Kjøpte også en Oppo 980 med HDMI, og de fungerte meget bra sammen :)

Lenke til kommentar
Nå er jeg så absolutt ingen ekspert på TV'er, men har selv en MC41 og en kompis har MCAK, og jeg må si at det er virkelig forskjell. Dessuten, prisen på 32MC41 er "bare" 1-2000kr dyrere...

Hva er MC41? En Tatung-modell, eller et helt annet merke? Har du noen link til beskrivelse, priser og noen som selger den?

Lenke til kommentar
Ah. Her har du NetonnetLG 32LC41. Og som du ser, ca. 1000,- dyrere enn Tatung, men allikevel mye bedre TV.

Takk for tipset. Det ser ut til å være en god TV, og i øyeblikket ser ikke prisen ut til å være mer enn 371 kroner dyrere for LG 32LC41 hos Netonnet (4990, http://www.netonnet.no/Product/Product.aspx?iid=510153 ) enn Tatungen er hos Amentio (4619, http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:...39;c:36211;r:pg ). Ulempen ser ut til at man må kjøpe den fra utlandet. Sverige og Netonnet er i så fall kanskje et tryggere valg en franske Pixmania, dersom man skulle trenge å reklamere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...