Gå til innhold

Eksplosiv Tirsdag hos Netshop!


Anbefalte innlegg

Har nett komt hjem, så lurer på hva som har skjedd?

Noen som vil gi meg en rask avklaring?

 

 

Heisan forumbrukere !

 

Vi får komme med en liten oppdatering til dere. Som dere forstår har vi store problemer med nettbutikken i dag, noe som er forferdelig kjedelig både for dere og for oss på en dag som dette ! Vi jobber på spreng med å finne årsaken, og håper snart at vi er oppe igjen.

Det er for øvrig ikke webserveren vår som er problemet, vi har en ekstremt kraftig webserver her som uten problemer skal kunne takle den trafikken vi har i dag. På det meste har vi hatt 4-500 kunder samtidig inne på nettsiden, og serveren er dimensjonert til å kunne takle 3-4000 samtidige brukere. Etter tidligere problemer er denne nemlig byttet til "state-of-the-art"-versjonen.

 

Problemet ligger etter alt å dømme i selve nettbutikken. Vi bruker, som mange av dere kanskje vet, Multicase både når det gjelder logistikksystem og nettbutikk. Vi mistenker at det er en feil i programmeringskoden i nettbutikkdelen som gjør at den takler trafikken så dårlig, så i skrivende stund jobber ett team fra oss sammen med Multicase for å lokalisere feilen. Forhåpentligvis klarer de å fikse dette slik at vi snart er oppe igjen.

 

Dog tør vi ikke fortsette med supertirsdagen, det er rett og slett ingen vits så lenge vi ikke takler trafikken det medfører. Vi avbryter derfor denne nå, og lover å komme adskillig sterkere tilbake så snart vi er komfortable med at vi takler pågangen på nettbutikken !

 

Som ett "plaster på såret" til dere gode og tålmodige kunder kommer vi i stedet til å kjøre rabatterte priser på hele sortimentet vårt i 24 timer fra vi er oppe igjen ! Dere kommer til å finne mange gode kjøp da, siden vi rabatterer over 6000 produkter. Rabattene vil variere veldig, da vi kjører en "masserabattering", men det vil altså gjelde absolutt alt av varer vi har. Let og du vil finne de gode kjøpene :)

 

Beklager dette på det sterkeste, lover at vi er minst like lei oss som dere for dette. Håper vår lille gest på rabattsiden kan være med på å dempe skuffelsen noe.

 

Mvh Svenn Aage, Netshop

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Pga for mye aktivitet på sidene til netshop krasjet programmvaren som styrer nettbutikken, og sidene lå nede en god stund, netshop ble nødt til å avbryte timessalget, men lovte reduserte priser på hele sortimentet i 24 timer etter at sidene er oppe og kjører igjen.

*kremt* ligger nede

 

EDIT: nå funker det :)

Endret av WheelMan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...