Gå til innhold

Automatisk "låst bruker" etter en stund


Anbefalte innlegg

Heisann. Jeg vil gjerne vite hvordan jeg kan forhindre dette; Når jeg er borte fra PC-en, etter ei bestemt tid, så "låser" brukeren min seg. Det vil si at WIndows-brukeren ikke logger av, men den går tilbake til login-screenen.

Jeg vil gjerne at brukeren min forblir pålogget, og ikke logger seg av/låser seg. Dette er da veldig plagsomt, ettersom at internetten blir frakoblet når den går i 'låst' modus. Dette er noe jeg vil at skal forbli på, så jeg vil gjerne ha min bruker pålogget.

 

Jeg har Windows Vista, og noen gang er ting litt vanskelige å finne her :/ Så kan noen forklare meg hvordan jeg endrer på dette? Har prøvd på brukerkontoer, men kunne ikke fikse det der (hvis ikke jeg overså noe).

 

På forhånd, takk :)

Endret av Creowks
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faktisk så er det nesten som om maskinen min går i dvale. For si at jeg har vært borte i et par timer, så kommer jeg tilbake og rører på musa: ingenting skjer, står bare "no signal" på skjermen. Må røre på musa i 3 minutter elns (ofte skrur jeg bare av) for å få PC-en til å reagere/starte opp igjen (ja den er på). Da havner den på login-screenen med "låst" bruker. Kanskje dette kan hjelpe dere lettere i å hjelpe meg? :x

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...