Gå til innhold

Meninger og erfaringer om Webbaserte studier...?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg lurte på om det er flere der ute som tar noe kurser over internettet og som vil dele sine erfaringer og da helst datarelaterte kurser.

 

 

Jeg tok ADB-kanidaten i regi av NKI og DPH (husker ikke hva de heter idag). Dette fungerte utmerket.

 

Kanskje var jeg heldig med veiledere, da kursene er veldig avhengige av at disse fungerer på en ordenlig måte. Litt kjipt å sitte fast idag og ikke få hjelp før i morgen.

 

Yoda

Lenke til kommentar

Har også vært webstudent hos webstudent.no (Noroff) Fikk tilsendt bøker og en cd. Og tilgang til et Wit kurs. Var ikke helt fornøyd med opplegget der. Syntes ikke at jeg fikk "Valuta" for pengene. Kursene er jo ikke akkurat så billige. Og bøkene må jo betales utenom.

Lenke til kommentar

Jeg har tatt noen datafag gjennom høgskolen i Sør-Trøndelag http://www.aitel.hist.no/studier/tilbud/ko...beskrivelse.php

 

Er godt fornøyd med opplegget der. I motsetning til en del andre høgskoler der "nettbasert studium" er synonymt med at "du må gjøre alt sjøl og ikke regn med noen støtte fra oss", er opplegget ved Hist utprøvd og innkjørt med egen øvingslærer til hvert fag.

Lenke til kommentar

har i utgangspunktet mer troen på offentlige høgskoler på dette punktet, fordi de ikke har samme krav til inntjening som private skoler har. men må se det fra begge sider - offentlige skoler har gjerne strammere budsjetter enn private skoler. :-?

 

tror det kommer ann på hva slags student du er.... klarer du å konsentrere deg om lesing, eller er det forelesinger som passer best ? selv har jeg aldri vært flink til å lese pensum (med unntak fra rett før examen :wink: ) så jeg likte å gå på forelesinger for å få med meg pensum...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...