Gå til innhold

www.xmac.no - utrolig bra service!


Anbefalte innlegg

Kan anbefale disse på det varmeste, har nå bestilt en T68i og en iPod fra dem. De hadde rask levering, billige og var veldig hyggelige og god service. Svarte i løpet av 1 time på mail og alt..

 

Prisene er jo bra også!

 

Eneste minus er forskuddsbetaling, men det kan man jo leve med hvis man stoler på dem :)

 

Kristoffer - fornøyd kunde!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

:roll::evil:

 

sikkert forskuddsbetaling du skal få kommet igang uten å risikere økonomisk tap. varene bestilles simpeltheten med pengene du betaler inn IKKE benytt denne sleipe ålen her. som forøvrig satser på å svindle seg inn i markedet med snikreklame her i forumet.

 

advar andre!

Lenke til kommentar

Sakset fra denne "flotte" , "fantasiske" og "Billige" macsiden.

------------------------------------------

 

Sony Ericsson T68i Produktomtaler

 

 

Produkt: Sony Ericsson T68i

 

Av: Kristoffer Land

Dato: søndag 10 november, 2002

 

Omtale

 

Herlig telefon! Oppfyller alle de kravene som bør stilles til en proff-telefon. Den har alt man kan ønske seg, GPRS, BlueTooth, MMS og fargedisplay! Syncer lett med iCal og Adresseboken over Bluetooth. XMAC leverte rmeget raskt og prisen var lav! Kan det bli noe bedre?

-----------------------------------------------------

Busted again!

Lenke til kommentar
et tips til alle "kristoffer99" der ute

Aldri bruk ditt virkelige navn ..

Altid post i minst noen dager før  

Altid ta med en falsk Email  

Aldri skriv så mye positivt..

 

osv osv osv ..

 

Alltid to l-er i alltid...

Unnskyld, men det var så fristende.

Du hadde jo "Aldri to l-er i aldri" riktig da

Lenke til kommentar

Hm, kan noen fortelle meg hvor dere ser at han er ansatt i XMAC?

Profilen hans inneholder ingen e-mail, ikke noe virkelig navn (gjetter Kristoffer, men allikevel), og denne anmeldelsen av T68i som dere peker på ligger tross alt under "Kundeanmeldelser". At posten hans inneholder mye skryt er sant, men kanskje han bare likte måten han ble behandlet på?

Såvidt JEG kan se, er det ingenting som direkte tyder på at dette er hans eget firma.. men selvsagt, hvis det er noe jeg har oversett så vil jeg gjerne høre!

 

Edit: Det falt meg inn at datoene er litt pussige. Anmeldelsen av T68i er lagt inn 10.11.2002, mens denne posten er opprettet i dag, 02.02.2003.

Lenke til kommentar
Såvidt JEG kan se, er det ingenting som direkte tyder på at dette er hans eget firma.. men selvsagt, hvis det er noe jeg har oversett så vil jeg gjerne høre!

 

Neida, du har forsåvidt rett, men det er ganske typisk for liknende tilfeller her på forumet at det første sånne gjør etter å ha blitt registrert som brukere, er å begynne å skryte uhemmet av et-eller-annet firma. Det lukter svidd av sånt... :roll:

 

Edit: Leif kom uventet på besøk...

Lenke til kommentar
.. men jeg garantere deg .. han er ansett

Vel.. kall meg hva du vil, men jeg vil gjerne høre grunnlaget for å si det.

Jeg har ingen problemer med å innrømme det hvis jeg tar feil, men jeg har det med å undersøke ting litt før jeg begynner å kritisere.

 

Neida, du har forsåvidt rett, men det er ganske typisk for liknende tilfeller her på forumet at det første sånne gjør etter å ha blitt registrert som brukere, er å begynne å skryte uhemmet av et-eller-annet firma. Det lukter svidd av sånt...

Forsåvidt et godt poeng :) la først nå merke til at han ikke akkurat har så mange poster her. Men som sagt, jeg pleier ikke kritisere noen før jeg har et skikkelig grunnlag for det ;)

Lenke til kommentar

wow.. morsomt at mitt første innlegg på hardware.no fikk såpass mye svar.. first off, jeg jobber ikke i xmac akkurat selv om mange synes det virker sånn??? Ville bare dele mine oppfatninger om en webshop jeg var fornøyd med, har tittet lenge på hardware.no og barbara.no sidene - men aldri postet noen da dette er mest PC folk og jeg bruker mac.

 

Grunnen til at jeg faktisk var så enormt positivt ovverasket over xmac er følgende: skulle bestille en iPod rett før jul, kontaktet XMAC.. de ga meg pris tilbud på en 10GB iPod og informerte om leveringstiden etc.. ikke noe uvanlig det, MEN de rådet meg faktisk til å vente til etter MacExpo for å se om det kom en ny iPod.. hvor mange forhandlere råder deg til å vente på updates? Det er utrolig hyggelig gjort.. jeg hadde ingen peiling på at apple pleier å oppdatere produkter på expo.. uansett, kom ikke noen oppdateringer av iPod og jeg fikk min 10Gb 4 dager senere. Det kaller jeg bra!

 

Xmac er rimelig kjent i macmiljøet så tviler på at de har behov for snik-reklame her.. for de som ikke er kjent med mac miljøet så anbefaler jeg dere å ta en titt på macBarometeret (http://www.MacStar.com/MacBarometer/iPodsList.t) der finner dere de største og billigste macforhandlerene.. xmac er nr 2..

 

bare en fornøyd kunde - og igjen, eneste jeg har å utsette på dem er forskuddsbetaling.. det ER irriterende! Tar en ekstra dag å få varer når du først må motta faktura og så betale inn..

 

-kristoffer (som er overrasket over hvor lite folk stoler på hverandre i PC miljøet - GLA jeg er en Macfyr!)

Lenke til kommentar

Grunnen til at vi ikke stoler på hverandre er at vi altfor mange ganger har sett at en helt ny person på forumet har postet noe ala:

 

Dritbra webside: www.etellerannet.com !!! jeg er drit fornøyd og de er supre bla, bla, bla..

 

Og mer enn en gang har disse personene jobbetdrevetvært direkte involvert i firmaet....

Man burde ikke drive slik snik reklame....

Lenke til kommentar

[...] skulle bestille en iPod rett før jul, kontaktet XMAC.. de ga meg pris tilbud på en 10GB iPod og informerte om leveringstiden etc.. [...]  

uansett, kom ikke noen oppdateringer av iPod og jeg fikk min 10Gb 4 dager senere. Det kaller jeg bra! [...]

hmm... er vel ganske uvanlig at man kontakter ein webshop for pristilbud? prisen står jo på sidene...

kva ville skjedd viss det kom oppdateringer? ville vel blitt ein annan pris?

dei kan vel ikkje ha så mange kundar viss dei skal "holde" bestillingen til den enkelte kunden, for så å sjekk etter oppdateringer?

 

virkar som reklame... :evil:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...