Gå til innhold

Støtter x38 sli ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Niks, kortet støtter ikke SLi.

 

Kortet har dog 2 stk x16 pci-express spor og støtter Ati Crossfire.

 

Så det er vel en smal mulighet for at det dukker opp modifiserte drivere som gjør det mulig å kjøre SLi. Men jeg hadde ikke satset penger på det eller holdt pusten mens jeg venter! ;)

Lenke til kommentar

Det har ikke offisiell SLI støtte, mnen hardware-messig er det absolutt ingen grunn til at det ikke kan kjøre 100% fint SLI. Det eneste som er om å gjøre er at Nvidia bestemmer seg for å sette støtte i driverene sine, noe de neppe gjør pga. de vil at folk skal kjøpe deres hovedkort i stedet...

 

Det er dog mulig å hacke disse driverene, og det er allerede blitt gjort, men dessverre er visst dette litt av en jobb, og disse hackede driverene har en tendens til å kun bli oppdatert i ny og ne. Du kan dermed risikere å bli sittende eldgamle drivere som lager problemer i nye spill osv.

 

Skal du ha SLI ville jheg derfor annbefalt å se på et Nvidia basert hovedkort. De kommer jo også ut med nytt chipset snart (selv om det dessverre ikke er så fryktelig mye bedre enn gamle 680i)

 

-Stigma

Lenke til kommentar
ok, e 680i brukbart da?

 

Ja, det er vel røfft sett på linje med det beste Intel har, ytelsesmessig. Det er forskjeller selvfølgleig, men om man ser helhetlig på det og ikke på spesifikke features, så er det noelunde likt mellom de to produsentene. Det eneste markante forskjellen er at du ender opp med å betale en god del mer for et Nvidia kort i high-end klassen enn du gjør for et Intel kort i samme klasse. dessverre... men har du bestemmt deg for SLI så har du jo allerede investert en del penger i skjermkort. Et par hundre fra eller til på hvoedkortet utgjør vel neppe den avgjørende faktoren...

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...