Gå til innhold

Bærbar som drar battlefield, wow, F.E.A.R....


TaZ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får ikke allverden til grafikkort i den prisklassen men noe som denne http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=337040 f.eks.

Den gir ca. 1000 i score på 3dmark2006. Det holder vel til Wow og BF i alle fall, men nyere spill er jeg litt mer usikker på.

Den nye HP maskina 8510p er vel noe av det beste du får til en ok penge men koster jo ca. det dobbelte av det du er ute etter, men sjekk siste PC World....

Lenke til kommentar

Har denne, drar FEAR og BF2 helt greit. Spiller ikke WoW, men nå krever vel det ikke allverdens. Bør vel oppgraderes til 2GB minne.

 

http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=54069

 

Minus for dårlig batteritid, men med 17"-skjerm og det andre må man regne med det. Bruker den 90% av tiden med strømforsyningen forsåvidt, så for min del var den ikke den store ulempen.

Lenke til kommentar

Riktig, men det er det ikke alle som kan, eller vil risikere. I tillegg så kan det hende du mister garantie/reklamasjonsrett (dvs. det kan hende du bryter klistermerker elns, slik at om den får en feil en gang, så er det ikke å bare å sette inn gamle minnet igjen). Min erfaring er at slikt er svært viktig på bærbare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...