Gå til innhold

Table Tennis til Wii


simian

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg kjøpte det pga jeg jobber i butikk og får det for 260 kroner.. Men noe mer enn det er det nok ikke verdt.. Helt greit 2 player spill. Ikke spilt så mye, men syns ikke kontrollene er så bra. merkelig at man må trykke for å skru osv

 

Hmm. Det var også det jeg hadde fryktet. Jeg har ikke sett noen anmeldelser av spillet her i Norge. Fikk med meg at det ikke går an å spille online mot andre heller. Det er mildt sagt meget skuffende og veldig "last generation".

Lenke til kommentar

Mye bedre enn wii sports tennis etter min mening.

 

I wii sports vet jeg om en bevegelse som man kan gjenta hele tiden og man vil vinne mot alle som ikke kan denne bevegelsen. Så det ødelegger hele spillet dessverre.

 

Jeg har ikke funnet tilsvarende feil i table tennis ennå. Men har ikke spilt det så mye heller. Men synes standardkontrollen virker veldig bra.

 

Du kan slå i 6 retninger. Venstre, høyre, lavt til venstre og høyre og høyt til venstre og høyre. Så det er dette som krever masse fysiske bevegelser fra deg, ala wii sports tennis. Men så er det mer finesse med i bildet her enn i wii sports tennis. Du bruker d-paden til å velge topspin, backspin, rightspin og leftspin. Så ved hvert slag må du ikke bare ta i betraktning de 6 sidene du kan skyte ballen til, men også 4 forskjellige spintyper du kan legge på det slaget. Dessuten kan du variere ytterligere med A for softshot og B focus shot.

 

I den ene kontrollmodusen kan du til og med styre mannen din med nunchucken, men dette tar bort fra opplevelsen etter min mening.

 

Har du en konkurranselysten motstander, er dette et bra og krevende 2 player spill. Dessverre suger det i singleplayer, men wii sports briljerer heller ikke akkurat der :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...