Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvordan installere Rasppoe


Anbefalte innlegg

Jeg sliter med det.... jeg har fra før av Telenor sin cd installert.. men skal jeg fjerne dette før jeg installerer rasppoe? og hvordan går jeg frem for å installere rasppoe etterpå... sliter med den manualen... får opp en melding om at jeg ikke har noen såkalte "Dual-up connections" hva gjør jeg? noen som har erfaring md å installere det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg avinnstallerte Telenor driveren med Add/remove programs i controlpanelet, men da hadde bare lagt inn driveren (kjørte ikke hele CD'en som oppdaterer IE).

Deretter fulgte jeg bare installasjons veiledningen til RASPPPoe og det funket med en gang Men husk at du må kjøre .EXE fila som følger med, det er denne som lager Dial-up connection. Denne blir liggende som en vanlig modem dail-up under "Network and dial-up connections", men heter "Connection through Realtek RTL8139(A) PCI Fast Ethernet Adapter" eller noe lignende avhengig av hvordan nettverkskort du har. Gå deretter inn på "internet options" i IE og sett den nye dial-up'en som default under "connections". Når det er gjort trykker du settings for denne og legger inn brukernavn og passord for oppkoblingen. Da skulle det virke...

 

Ble mye dette, men håper du får det til....

 

PS. Bruker Win2000 så det er ikke sikkert det gjøres på helt samme måte på 98/me/xp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...