Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC-en spiser skjermkort


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har en ca 3 år gammel PC som er blitt litt for glad i skjermkort. Første skjermkortet varte nesten 3 år før det tok kvelden for et par mnd siden. Skiftet det ut med et gammelt skjermkort som varte et par uker. Hadde tilfeldigvis et annet gammelt skjermkort men heller ikke dette varte mange ukene. Som et siste forsøk kjøpte jeg et splitter nytt billig skjermkort som selfølgelig ble ødelagt etter 2 hele uker. :mad:

 

Feilmeldingen er ingen bilde. Verken på TV eller pc skjerm. PC-en starter som normalt og kommer inn i Windows (hører vista lyder når den er startet), men får absolutt ingen bilder ut til skjerm. Er helt svart.

 

Noen som har vært borti noe lignende? Eneste feilårsak som hører logisk ut for meg må være noe spenning feil enten på HK eller PSU mot AGP slot'en. Kjedelig sak :thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekk om du har jordfeil. Har du skjermen og PC-en koblet til samme stikkontakt? (Dersom ikke, så koble de i samme!) Er der overspenningsvern / UPS på PC-en men ikke på skjermen? (Dersom ja, koble begge til det) Kan vere skjermen din som er skadet, gir krypstrøm (liten strøm) gjennom skjermkabelen. Har du en annen skjerm å prøve?

 

Kjenner du en brummende kriblende følelse når du fører fingertuppene over skjermflaten, eller på kabinettet på PC-en, så har du muligens jordfeil. Jordfeilen kommer kansje bare hver 2-3 uke, så det kan vere vanskelig å sjekke. Sørg for at PC-en og skjermen er i jordet kontakt i veggen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...