Gå til innhold

CPU load 100%. Noen tips?


Anbefalte innlegg

Jeg la in imesh på maskina i går. Men dette programet hadde med seg en hel masse venner (uønskede ekstra programmer). :evil:

 

Jeg avinstallerte alt sammen (som jeg har funnet, ihvertfall). Men siden dette har CPU load vært 100% hele tiden. Jeg har kjørt Norton WinDoctor som rettet opp en hel del feil, men det hjalp ikke. Noen som vet hva som kan gjøres? Har ikke lyst til å formatere, har en haug med e-poster jeg vil beholde bl.a. Jeg kjører Win XP Home. Er det mulig å legge inn XP uten å formatere? Og vil det hjelpe?

 

Håper på svar!!!

 

 

Lasse

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du trykker ctrl-alt-del så får du opp en boks med flere valg.

Velg "oppgavebehandling" / "task management" så ser du hvilket program som bruker 100% av cpu kraften. Når du har funnet det, så fjerner du det.

 

Virker ikke dette ville jeg anbefalt å starte i Safemodus og ta backup av nødvendige data før du da formaterer. Evt kan du prøve å avinstallere Imesh. Om du ikke vil det, kan du i Imesh velge å IKKE dele ut for mye av disken din. Dette er et normalt problem for alle brukere av Kazaa. Deler man ut hele disken sin, så jobber data'n på spreng og bruker 100% cpu kraft hele tiden mens kazaa er oppe å går.

 

S-Blazer

Lenke til kommentar

går fint å reinstalere xp uten å formatere (installern på orginalskiva kan fjerne hele systemet, men beholde dine dokumenter (sett at de likker i my documents da) som er i "%systemroot%documents and settings" .. bare å lese det som står på skjermen ved installering så ser du det selv vil jeg tro.

 

(er no med install, så må du blandt annet trykke 'L' for å slette den gamle installen..)

 

lykke til..

Lenke til kommentar
går fint å reinstalere xp uten å formatere (installern på orginalskiva kan fjerne hele systemet, men beholde dine dokumenter (sett at de likker i my documents da) som er i "%systemroot%documents and settings" ..

Og mailene ligger sannsynligvis under C:Documents and Settings[bruker]Lokale innstillingerProgramdataIdentities{F6B6AC36-135A-4C73-834D-CCA5F32ED992}MicrosoftOutlook Express e.l. så da bør man flytte eller ta backup av disse før man reinstallerer WinXP! :)

Lenke til kommentar

Enkelte softwarebaserte kjøleprogs bruker 100% cpu. JEg bruker CoolerXP når jeg er på nettet, men starter den seperat (ikke i oppstart) samt slår den av når jeg spiller/kjører programmer som bruker endel ressurser. Det er vel bare å fjerne programmet fra registeret (oppstart). Eventuelt disable det i administrative verktøy/prosesser?

Lenke til kommentar

Nja, linken du referer til løser i alle fall problemer der explorer.exe bruker 100% av CPU. Ellers får man da ikke info om avifilene lenger.. (liten pris å betale for noen kanskje, men jeg liker den infoen!)

 

Her er det i midlertidig winnet.exe som bruker CPU og jeg tror Imesh har skylda. Fjern det, eller installér Ad-aware..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...