Gå til innhold

Trenger 'ungdommelige' selskapsleker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei

 

Jeg og en kamerat har fått i ansvar å ha leker for en gjeng ungdommer på alderen 14-15 år.

 

Noen som vet om noen sinnykt tøffe leker?

 

Kan godt være slike der en driter noen ut :whistle:

9542564[/snapback]

 

For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom.

Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper. Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset tid, mulig det var 3 timer. Mener vi fikk like lister.

eks:

rød lampeskjerm

oppblåsbar ball

12 skiver geit ost

singel/lp med tina turner

3,67 l vann

osv. osv.

 

Dette ble alvorlig artig

Lenke til kommentar
takk for svar :)

 

Men trenger noen flere som er av typen "drite noen ut", noen som har noen?

9543616[/snapback]

 

Leit å måtte drite ut folk, men har noen andre:

Poteter festes i hyssing, som knyttes rundt livet. Poteten skal henge ned mellom bena fra baksiden. Med denne poteten skal de konkurerende jokke fram og tilbake.

(svinge poteten) og treffe feks. en sigarett pakke gjentatte ganger til de endelig kommer over målstreken.

 

Når de kommer i mål kan dette videre bli til en staffet hvor feks. guttene gjør jokkingen med potet derefter, etterhvert som de kommer over mål. Må de klyve opp på fanget til en jente, som mater utøveren med tåteflaske.

 

Etter det kan feks. Jentene, med bind for øynene, måtte spise opp potetgull som ligger på kroppen til gutten.

Lenke til kommentar

Viking-testen ! Den passer perfekt, om man har svært god plass eller et uteområde å tumle seg på.

 

Finn frem en lang stokk (et par meter, ca). Deltakerne skal så etter tur holde denne på STRAK ARM , rett (!) over hodet. Så skal man stirre på tuppen av denne stokken, mens man går 15 runder rundt seg selv forholdsvis fort (få de andre til å heie og skrike 'fortere! fortere!'). Så skal stokken legges ned på bakken, man skal ta et par skritt tilbake. Uten å stoppe (alt dette skal gå i ett, ganske fort) skal man ta rennafart og hoppe over stokken med bena så høyt man klarer.

 

Dette blir ofte svært gøy :)

Lenke til kommentar

Lille Willy

 

Dette er en kjent, men litt kondisjonskrevende lek. Plukk ut personer til rollefigurene. Sett dem på en stolrekke. Hver gang navnet til en rollefigur nevnes, må denne personen opp å gå rundt stolene:

 

Sett opp 6 stoler med front mot publikum. Hver gang far, mor, lille Willy eller de tre bjørnene leses skal de opp å gå en runde rundt stolene. Fra venstre skal de sitte slik: mor - far - lille Willy og så de tre bjørnene.

 

Der teksten er streket under nedenfor, betyr at noen skal opp og gå. Øv deg litt på lesinga, og les litt lurt dvs f.eks «lille Willy» må få tid til å gå runden sin og sette seg, før du nevner navnet hans på nytt. ­­­­ betyr: ta det med ro i lesinga!

 

LILLE WILLY OG DE TRE BJØRNANE.

 

De som er med: mor, far, lille Willy og de tre bjørnane.

 

Far, mor, og lille Willy hadde fridag. Far og mor hadde lova lille Willy at dersom veret var fint, skulle lille Willy samen med far og mor gå til dyreparken og se på de tre bjørnane. Lille Willy gleda seg. Om morgenen vekka lille Willy far og mor, ­­­­­(ta deg pause her) og far og mor såg på veret. ­­­­­ Mor, sa far, veret er fint. Lille Willy blei så glad for nå skulle han få besøke de tre bjørnane. --- Far, mor og lille Willy hoppa inn i bilen. Lille Willy kunne nesten ikkje sitte stille. Lille Willy ropte: far, se! og mor, se heila tidå mens far kjørte. Mor fekk nesten vondt i øyrene av alt maset til lille Willy. ­­­­Lille Willy var først ute av bilen, men far og mor kom like etter ­­­­ lille Willy. Nå skulle far og mor og lille Willy se på de tre bjørnane. ­­­­De tre bjørnane var i et stort bur, og lille Willy prøvde heile tida å stikke nasen gjennom nettingen for å se de tre bjørnane. ­­­­De tre bjørnane var det lille Willy likte best å se, men far og mor syns det var like morsomt å se på lille Willy ­­­­ når lille Willy såg på de tre bjørnane. ---Far og mor ble nesten redd for lille Willy. De tre bjørnane kunne bite gutten til far og mor. ­­­­Mor gav lille Willy litt brød til de tre bjørnane, ­­­­ og de tre bjørnane ble glade for brødet de fekk av lille Willy. ­­­Lille Willy var så interessert i de tre bjørnane at far og mor nesten ikkje fekk han med seg hjem igjen.

 

 

 

 

 

 

 

Ser du den:

Send tre damer og tre herrer på gangen. Gjerne de litt eldre. Du setter opp to stoler på golvet med fronten mot hverandre. Første dame kommer inn til deg. Hun setter seg på en stol. Du sitter rett i mot. Flytt deg demonstrativt nærmere, slik at hennes bein kommer litt mellom dine. Det skal være litt intimt. La gjesten få beskjed om at regelen for leken er at hun kun kan svare JA.

 

Du spør: - vet du hva jeg kan gjøre med denne? (du viser hånden din).

Gjesten svarer: Ja

Du spør: - vet du hva jeg kan gjøre med den?

Gjesten svarer: Ja

Du spør: Får jeg lov?

Gjesten blir usikker, men svarer Ja!

Du tar nå hånden din og klapper vedkommende ømt på kinnet.

 

Du spør: - vet du hva jeg kan gjøre med dette? (Du peker på kinnet ditt.)

Gjesten svarer: Ja

Du spør: - vet du hva jeg kan gjøre med det?

Gjesten svarer: Ja

Du spør: Får jeg lov?

Gjesten blir usikker, men svarer Ja!

Du tar nå å gir gjesten en god klem.

 

Du spør: - vet du hva jeg kan gjøre med denne? (Du peker på munnen din.)

Gjesten svarer: Ja (ler sannsynligvis flaut)

Du spør: - vet du hva jeg kan gjøre med det? (mer latter - snart hysterisk?)

Gjesten svarer: Ja

Du spør: Får jeg lov? (her protesterer noen, ler, publikum ler)

Gjesten blir usikker, men svarer Ja!

Du tar nå å bøyer deg sakte og sensuelt helt nær munnen til gjesten, og ...spiller på din egen slurve!

 

Nå gjentas dette med damen som sjef og en ny mannlig hovedrolleinnehaver i gjestestolen. du står bak den nye gjesten og hjelper forrige offer med å gjennomføre leken med den nye.......

 

 

 

 

 

 

 

Skjeiå:

Denne leken går ut på at en fortelling leses av en leder. 9 damer står i en sirkel å hører på. 8 skjeier ligger på golvet mellom dem. Hver gang du sier ordet: Skjeien (skjeen - skjeiå) så skal de plukke opp skjeiene fra golvet. Det er en skjei for lite i hver omgang. Den deltakeren som ikke får fatt i ei skjei, går ut. Det artige er konkurranse instinktet hos damene. Leser du ord som minner om skjeiene eller at de tror - nå kommer ordet - kaster de seg feilaktig ned på golvet i vill kamp.

 

Her følger en historie - tilpass navn etter behov. Bruk gjerne navnet på brudeparets fedre:

 

SKJEIÅ:

 

9 deltakere

 

8 skjeer

 

Ja det var altså den gang Roger og Karstein skulle på safari i Sahara. De brukte lang tid på å forberede en så...sjelden...hendelse, og de pakket med seg alt de kunne komme til å trenge på en slik tur. Kart og kompass kom først i sekken og Karstein måtte ha med seg kikkert for å titte på stjernene.

 

Så slengte de resten hulter til bulter, men øverst la de kniv, gaffel og...lommetørkle..! Så var sekken ferdig pakket og begge hadde et forferdelig strev med å få snørt den sammen. Men plutselig kom de på noe de hadde glemt...skjismørning...men etter å ha funnet frem den var de også klare for å dra og SKJEIÅ tok de på baklomma.

 

De padlet oppover bekken, men da de kom til (et sted i distriktet der bryllupet holdes) hønseri brakk padleårene. Da var det godt å ha ...skjorter...som kunne brukes til seil, og videre gikk det oppover vikebekken. Sola skjinte og de hadde noen fine dager. Roger var glad for at kuene ikke kunne fly da han samlet opp måkeskiten med SKJEI.

 

Omsider kom de til Afrikas kyst. De drog kanoen på land og fortsatte videre til fots, med oppakningen på ryggen. Roger syntes det ble tungt og ville kaste slirekniven sin, men Karstein fraråda det og de svetta videre.....skjegget lot de gro så de ble riktig tøffe.

 

Men, begge fikk høysnue etter et par dager og de måtte finne fram hostesafta som de tok med...andakt. Det hjalp godt, å snart kom de til en oase, hvor sjiraffene spiste av trærne med SKJEI.

 

Her slår vi leir sa Karstein opprømt og slengte i fra seg sekken i sanda så SKJEIÅ skvatt ut av lomma. Om natta hadde de vanskelig for å sove for... sjakalene....hylte så forskrekkelig rundt teltet og de slo vilt rundt seg med slipsene og Roger sjekte til dem også, uten resultat.

 

Etter en søvnløs natt vandret de videre. De ble snart lei av å gå men heldigvis traff de en skjitten fyr som solgte kameler. han fikk lurt på dem et gammelt øk av en kamel, så humpet de videre på hver sin pukkel.

 

Men fort gikk det ikke og de tenkte med lengsel på sine kjøretøyer hjemme. Etter en stund kom de til en skraphandler som solgte mye rart, som rustne spiker, historiebøker og skinntøfler, men det eneste de fant av interesse var en gammel sammenleggbar påhengsmotor som de monterte bakpå kamelen. Og nå gikk det unna så sanden føk og tennene skrangla - ja SKJEIENE og.

 

Plutselig bråstoppa kamelen. En flokk rasende kannibaler sperret veien for dem, men Karstein overrumpla dem fullstendig. Han tok en rask stemmeprøve - og dannet et blandakor av dem, som han dirigerte med en ....skjinnhellig...mine...og SKJEI. Men då kannibalene hadde kommet seg etter sjokket tok de Karstein og Roger til fange. Snart stod de i hver sin gryte. Huffameg tenkte Roger. Å eg som har glemt å senda julekort. Men - det viste seg at det var ein del vegetarianere blant kkannibalene og de spiste helst buskmenn - resten av banden fant ingen SKJEI.

 

Men her e det noge så ikkje stemme. Det e to deltakere igjen å bare ei SKEI.

 

 

 

 

 

 

 

 

Frisøren

Tre menn går ut på gangen.

En pen ung dame i forsamlingen plukkes ut til å være frisør.

Denne damen inviterer så en mann inn - værsågod sitt i stolen. Hun tar bind foran øynene til mannen.

"Jeg skal nå klippe deg litt, er du flink og sitter i ro, skal du få en fin belønning etterpå."

Kvinnen tar nå en saks og later som hun stuller og steller med håret. Når hun liksom er ferdig skryter hun og sier at mannen fortjener en belønning.

 

-På sokkelesten sniker nå konen til mannen i stolen seg frem og gir mannen et saftig godt kyss.

Reaksjonene lar ikke vente på seg........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En fin historie å fortelle på en fest/begivenhet, særlig hvis det er litt datainteresserte folk!

 

 

Du vet du er hektet på Internett når......

 

 

Du oppdager at du skriver «com» etter hvert avsnitt i en tekstbehandler.com.

Du slår av modemet og får en forferdelig tom følelse, som om du akkurat brant alle broer til en du har kjær.

Du begynner å presentere deg selv som «ola at online dot no».

Din kone setter en blond parykk over monitoren for å minne deg på om hvordan hun ser ut.

Alle dine venner har en @ i navnet sitt.

Du ikke kan ringe din mor....... Hun har ikke modem.

Telefonregningen blir levert i en kasse med en egen bil fra tollpost.

Du ler av folk med 2400 baud modem.

Du flytter inn i et nytt hus og bestemmer deg for å sjekke Netscape før du sjekker landskapet.

Du refererer til det å gå på badet som å «downloade».

Du forteller drosjesjåføren at du skal til http://bergen/sentrum/blå.stein.html

Din bedre halvdel lager en ny regel «Pc’en får ikke komme opp i sengen».

Du spør rørleggeren (pr. irc) om hvor mye det vil koste å få byttet ut stolen foran Pc’en med et porselensmøbel fra Porsgrunn porselen.

Du begynner å legge hodet på skakke for å smile. :-)

Du skrur på Pc’en og skrur av din kone.

Din kone mener at kommunikasjon en viktig del av et forhold..... og du kjøper en ekstra Pc og får en ekstra telefonlinje, så dere kan irce.

Bikkja di har sin egen hjemmeside.

 

 

 

Eller du kan fortelle om disse kreative webadressene!

 

 

http://ka.no/padling

http://hybel.com/fyr

http://grønnsakst.org.et

http://S.com/bad

http://Du.edu/helt/dum?

http://oppvask.com

http://S.mil/tildetskjultekamera

http://Han.gov/er

http://Kartog.com/pass

http://pia.no.spill

http://Kom.da/!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppet !

Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde.

 

Man trenger 4 personer + en som kan være "offeret". Ellers trenger du 4 litt brede glass og 2 planker + et bind for øyene til "offeret"

 

Først må "offeret" ut av rommet.

 

En av plankene plasseres oppå de 4 glassene som er satt på gulvet. "Offeret" blir ropt inn med bind for øyene og må opp på planken. Han/hun støtter seg på skuldrene til en person som står foran planken. 2 personer løfter planken så vidt fra gulvet mens støttepersonen foran senker seg. Snart støter hodet til "offeret" i "taket" som er en planke som 4de person senker. Nå ber man "offeret" hoppe ned fra planken som bare befinner seg noen få cm fra gulvet, men "offeret" tror det er i taket. Man må love å ta imot/støtte "offeret" når det hopper.

 

P.s Send flere personer ut av rommet så kan leken gjentas flere ganger.

 

 

hahaha fant denne på nettet.

Google litt på selskapsleker.

Lenke til kommentar

:dontgetit: OOOOPS! mente ikke å kopiere hele nett sida

 

Denne var det jeg falt for:

 

Hoppet !

Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde.

 

Man trenger 4 personer + en som kan være "offeret". Ellers trenger du 4 litt brede glass og 2 planker + et bind for øyene til "offeret"

 

Først må "offeret" ut av rommet.

 

En av plankene plasseres oppå de 4 glassene som er satt på gulvet. "Offeret" blir ropt inn med bind for øyene og må opp på planken. Han/hun støtter seg på skuldrene til en person som står foran planken. 2 personer løfter planken så vidt fra gulvet mens støttepersonen foran senker seg. Snart støter hodet til "offeret" i "taket" som er en planke som 4de person senker. Nå ber man "offeret" hoppe ned fra planken som bare befinner seg noen få cm fra gulvet, men "offeret" tror det er i taket. Man må love å ta imot/støtte "offeret" når det hopper.

 

P.s Send flere personer ut av rommet så kan leken gjentas flere ganger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...