Gå til innhold

Importere Wii, spørsmål om omformere.


Laxaa

Anbefalte innlegg

Søkte rundt, men fant ikke den infromasjonen jeg var ute etter.

 

Uansett, jeg skal importere Wii fra USA over helgen, så jeg lute på følgene. Må jeg kjøpe en "step-down converter", eller er det mulig å få tak i en norsk strømforsyning på noen måte(eks. ringe Bergsala å bestille en) Hvis ikke det er mulig, hvor bør jeg kjøpe en 220-110V omformer? Er det noen norske butikker som fører dette(vet at min likale Elkjøp ikke har dette, men skal sjekke med andre lokale el-butikker), eller må jeg importere den også?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en US Wii som jeg brukte strøm-omformer på. Fikk min egen bror til å kjøpe US Wii, men han hadde ikke strøm-omformer. Han tok da kontakt med Unsaco/Bergsala og sa at han måtte bestille via en butikk. Noe han gjorde, men den kom aldri. Da fant jeg denne strøm-adapteren for han, gikk 1 uke så hadde han den. Da fjernet jeg omformeren min og kjøpte en jeg også og siden har vi levd lykkelige. :!:

Lenke til kommentar

Har tenkt til å bestille meg en fra USA jeg også. Så jeg lurte på om det bare var å bruke den strømadapteren som fulger med den europeiske, for jeg har en Wii jeg har kjøpt i Norge. En annen ting jeg lurte på, har noen her gode erfaringer med videogamesplus.ca? Og en annen ting. Hvis jeg får dem til å sende en Wii som en gave med verdi under 100 dollar, har jeg da unngått alle tollfellene? For det er vel slik at man kan sende en gave med verdi under 1000 nok tollfritt inn i dette landet?

Lenke til kommentar
Har tenkt til å bestille meg en fra USA jeg også. Så jeg lurte på om det bare var å bruke den strømadapteren som fulger med den europeiske, for jeg har en Wii jeg har kjøpt i Norge.

 

Ja.

 

En annen ting jeg lurte på, har noen her gode erfaringer med videogamesplus.ca?

 

Ja.

 

Og en annen ting. Hvis jeg får dem til å sende en Wii som en gave med verdi under 100 dollar, har jeg da unngått alle tollfellene? For det er vel slik at man kan sende en gave med verdi under 1000 nok tollfritt inn i dette landet?

 

Be de merke den som "gift" og verdi $170 (som er under 1000,-). Funket fint da jeg fikk min Wii derifra. :)

Lenke til kommentar

Konsoller sender de med DHL som standard. Det tar cirka 3-4 arbeidsdager fra de sender til du har den (såfremt du ikke bor inni en skog som er under en bro, på toppen av et fjell). DHL leverer på døren. Så lenge du har oppgitt tlf nr i kontoen din hos VGP ringer de deg for å sjekke at du er hjemme (da står nr ditt på pakken).

Endret av ballerusk
Lenke til kommentar

Hm, jeg lurer også på å importere en Wii, men kjenner for så vidt folk fra junaiten, så det er ikke noe stress. Det jeg dog lurer litt på er hvordan ting fungerer med NTSC/PAL for tiden. Hva slags output er det f.eks. på nyere amerikansk PS2/Wii som kan fungere på eldre TV-er kjøpt i Norge uten noen videre komplikasjoner?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...