Gå til innhold

Tips til nytt HDMI skjermkort


gaaal

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Trenger hjelp til valg av nytt skjermkort, kortet skal brukes til avspilling av filmer på hdtv, og det er derfor ønskelig at det er med HDMI.

 

Jeg vil også ha et kort som er bra til alle dagens spill samt for fremtiden. Jeg leste at ATI har noen kort med UVD støtte , som gjør at kortet bruker lite cpu ved avspilling av film, og det er jo interessant..

 

Jeg tenkte en lang stund på 2900xt med 1gb minne. Det koster ca 3800kr hos amentio. Så jeg har ca kr 4 000,- å bruke på skjermkort..

 

Takk for gode tips!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Jeg ser du har øynene på et 2900xt med 1gb minne, og ytelsesgevinsten er så forferdelig liten i forhold til 512 mb minne versjonen i følge en del tester jeg har lest - det er ikke vits å betale mer penger for "lik" ytelse.

 

Må tenke på at det kortet blir veldig varmt under belastning og trenger en god strømforsyning for å mate den med strøm. Kortet er HDMI Ready.

 

Leste dette på en test hos idg.no "For Radeon HD 2900 XT er prosessorbelastningen relativt høy siden denne mangler teknologien som 2400 og 2600 har. ATI forventer imidlertid at brukere av Radeon HD 2900 XT vil ha såpass kraftig prosessor at det i praksis ikke bør være noe problem."

 

EDIT : 2400 og 2600 er snillere med prosessoren, men de yter ikke noe i forhold til 2900xt. link til Test.

Endret av Harribo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...