Jump to content

Harribo

Medlemmer
 • Content Count

  734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Greit nok tok litt hardt i der, men det var bare for å få fram poenget, som fremdeles er det samme om jeg hadde sagt "tatt med rifla ut og skutt mennesker". Det høres jo selvfølgelig bedre og mer troverdig ut enn "zombie med øks". Overdrivelser er til for å få fram poenget i det jeg sier. Overdrevent eller ikke, det var et poeng der som jeg tror du skjønte. Når det er sagt må jeg si det er interesant å se hvordan folk reagerer forskjell på spill og gjerne mer forskning på den fronten. Kudos til de som holder på. Jeg skjønner forsåvidt godt at man kan bli sint når man spiller av den grunn at man selv gjør det dårlig. Jeg kunne bli ganske sint av å spille CS 1.6 i mine yngre dager når det gikk ræva runde etter runde, dog greide jeg å kontrollere meg såppass at jeg ikke kastet noe i gulvet eller lignende. Det sinne er vel en del som kjenner seg igjen i, men at en person forveksler virkelighet med den virtuelle verden og angriper noen, det høres svært søkt ut for min del og blir noe helt annet. Angående spill/simulator for å gjøre soldatene klar for kamp, det kan godt være, men hvor mange har ikke tatt selvmord over there etter å kommet hjem fra krig? Veldig mange. Jeg kan godt se nytteverdien av spill når det kommer til taktikker og diverse sånt, men virkeligheten blir jo en helt annen når du står face to face med fienden og må fyre av. Det er vel ikke noe man kan forberede seg helt på når man tar et liv (eller fler) og ser dine venner dø foran deg. I mitt forsvar var jeg på jobb når jeg skrev første post og hadde ikke allverdens tid til å skrive så det blei det som falt meg inn først
 2. AtW; Ser ut som du er helt blottet for å se om en post har noe ironi eller ikke. Ikke noe i min post var ironisk ment på noe måte, men jeg tok ironien til deaf som du ikke gjorde og du svarte med et seriøst spørsmål. Det var bare fleip fra hans side regner jeg med? Bare en oppklaring Ellers har jeg ikke sagt at spesielt denne saken har noe med vold å drap å gjøre, og det kom litt feil ut med tanke på GTA utsagnet angående "er den største faktoren for at noen få dreper". La med presiere, det er flere der ute som hardnakket mener på spill gjør oss mer voldelige og at enkelte dreper noen av den grunn, det betyr derimot ikke at det er sant. Det jeg svarte på var noen innlegg som nevnte akkurat dette med vold i spill og at jeg personlig ikke har noe tro på det heller. Som en annen sa "Kjøper det ikke". Jeg sa derimot ikke at vi ikke kan bli påvirket av spill, det er da masse av påvirkninger i denne verden av alt mulig forskjellig. Og hvorfor sier det seg ikke seg selv? Du sier jo selv at "det er milevis fra "spill kan påvirke folk til å være mere aggressive" feks til "alle går rundt som zombier med øks" eller "man blir automatisk gal". Akkurat, det var det jeg ville fram til. Mer aggressiv? Jaja gi meg bevis. Det sier seg selv vi ikke blir mordere av spill. Påvirket ja, men på hva måte? Drap? Vold? Neppe. Got my point?
 3. Hva skulle det hjelpe deg? AtW Problemer med å skjønne ironi AtW? Greit nok det kan være vanskelig å se ironien i enkelte tilfeller men dette var da ganske åpenbart. Hva får deg til å hoppe til den konklusjonen? AtW Han mener vel som at når spill linkes til slikt så er det som regel vold og drap som blir tatt opp. Hva gjør forskningen idiotisk? Er det uinteressant hvordan ny teknologi og kultur påvirker oss? AtW Er spill ny teknologi eller har det vært her i ganske mange år? Spørs hva du ser på som ny teknologi da. Ikke de spilla drittungene spiller hvertfall. Battlefield er vel et av de "drittspillene" du nevner Teammatene har en helseindikator over huet. Det er berre for å legge skylden over på noko anna enn foredlre og oppfølginssvikt. Eit sykt menneske er framleis eit sykt menneske. Helt enig, er man syk så er man syk, og tar man dop og er i en evig rus så kan man ikke skylde på et spill for å skade/drepe noen. Friske mennesker blir ikke påvirket av spill i den grad, da hadde vi gått rundt som noen zombier hele gjengen med en øks eller noe lignende. Det sier seg selv. Jeg kjøper ikke teorien med at GTA og lignende spill er den største faktoren for at noen få dreper og gjør ugang av den grunn, de kan kanskje få noen ideèr til diverse, men går man så langt å gjennomfører det så er det noe som er veldig galt med personen fra før av og kunne like godt fått en idè av å se på turtles (eller whatever). Jeg er uansett ikke imot av tanken på at spill kan påvirke oss psykisk på et eller annet nivå, men ikke så langt at det fører til vold og drap. Nå skal sant sies at jeg har spilt GTA og masse annet voldelig siden barneskolen og har ikke blitt noe gal av den grunn
 4. Ja det er dritdigg map.. absolutt favoritt mappet på BC2, men tviler på de kommer til å blande inn noe bad company der, om de gjør det så er det genialt. Forsåvidt bra grafikk og alt det derre på second assult, men synes det var blitt så mørkt og grått i fargene, spesielt firestorm.
 5. Har et 7970 GHZ og merker stor forskjell med og uten mantle ytelsesmessig. I DX11 er high med 2xaa det høyeste jeg kan gå for å holde 60 fps og oppover (generelt). Med mantle kan jeg kjøre HIgh med 4xaa og likevel ha ca 20 fps (minst) høyere enn med High 2xaa i DX11. I tillegg føles det utrolig smooth. Dette er på en 3770K på 4,2 ghz. Det eneste irriterende er denne fps droppen de fleste merker, har vært helt nedi 3 fps og rett opp i 90 igjen, heldigvis er det sjeldent den slår inn. Regner me de fikser det i neste update. PS! Jeg oppdaterte fra en tidligere 13.11 beta 9,4.
 6. Det kommer jo uansett utvidelsespakker for å fornye litt. Synes faktisk rockstar gjør det meget riktig med GTA serien med mange år i mellom. Flere skulle gått den veien. Skulle likt å sett 3 - 4 år mellom hvert BF spill. Blir som regel bedre kvalitet og av den enkle grunn at tid er alt.
 7. Heisann folkens, nå er det tett før jeg RMA hovedkortet men tenkte jeg skulle høre om noen hadde noen lure Idèer først. Problemet mitt er i hovedsak at det jeg har tilkoblet av eksternt som mus og tastatur mister connection i ett sekund eller 2 og slår seg av og på i eningen, det har ingenting å si om jeg bruker USB3.0 eller 2.0, det skjer både i windows og under spill. Om jeg har tilkoblet ekstern Harddisk eller flash så er det ingen problemer. Det jeg har gjort: Installert nye USB drivere, oppdatert til nyeste bios, men problemet er fremdeles der selv om det er ørlite mindre nå etter bios oppdaterting. Jeg har prøvd alle USB tilkoblingene på hovedkortet uten hell. Tingen er, jeg har 3 forskjellige mus og 2 tastatur, det skjer med samtlige. Det merkelige er at når jeg kobler til en ny mus så går det fint i kanskje noen dager eller timer (Helt random) også begynner det på igjen. Hovedkortet mitt er et ASUS Z77 V-Pro med nyeste bios og Windows 8. Kjører alt stock nå. Kan legge til at jeg så det var en 1394 firewire ledning koblet til USB kontaktene på hovedkortet, og i følge manualen så gjør det skade på hovedkortet. Det var altså Netshop som bygde pc'en så det er i så fall ikke min feil. Den har jeg dratt ut i og med at jeg uansett ikke bruker firewire. Var ikke fikset likevel.
 8. Ja opprankingen går vel ganske raskt, men alt man må unlocke gjennom våpene som bedre sikte og oppgraderinger tar seg tid.
 9. Var det ironi eller mener du det? Uansett, ikke alle som har tid til å sitte klistra foran pc skjermen i flere timer par dag, må tenke litt på de og, for min del synes jeg det går for tregt å unlocke alt. Ikke bare rank man skal opp i, men alt man må unlocke i tillegg.
 10. Ja nå er det nesten ikke vits å spille, er jo omtrent hver eneste server som krasjer innen 5 - 10 min. Hva er i det hele tatt vits med noe beta når det blir serverkluss og tull når spillet kommer ut som de ikke får fikset før en uke senere? Ser ikke helt den, det er jo bare for å melke mest mulig penger ut av folk. Litt vel irritert nå
 11. Tragedie... EA skulle aldri fått kloa i DICE. Mods er jo noe av det kjekkeste. De kan for all del ikke risikiere at noen gjør ting bedre enn dem selv. Og en ting til, disse såkalte trailerene av BF4 med skuespillere som sitter å roser spillet til tusen og snakker om de sinnsyke opplevelsene de hadde da de skøt en fyr er bare utrolig teit. Faktisk så teit jeg ikke gadd å se trailere engang.
 12. Om du sjekker origin forumet og andre forum så er det mange som opplever dette, EA skylder på bankene, men de må innse at problemer ligger hos dem. Min kompis har fått refundert 0 kr. Det vil si at det står han har fått refundert penger men beløpet er altså 0. Elendig oppførsel av EA å skylde på bankene, han bestilte jo for lenge siden og pengene er trekt.
 13. En kompis av meg har akkurat samme problem, bare forsvunnet fra mine spill. Jævli godt gjort av EA. Regner me det blir refundert.
 14. Mange rykter ute å går om at pc versjonen ble laget samtidig med konsollene. Eneste grunnen de holder PC versjonen vekke så lenge er jo pga å selge mest mulig på konsoller. Man diskutere opp og ned om det er fordi at pc versjonen må pusses på osv, men alle vet at det er slik de gjør buisness fordi da får de mer pluss i boka. De kommer til å selge hakka møkk på PC når det kommer. De kunne da ivherfall for en gangs skyld gitt det ut på pc samtidig med konsollene for å se hvor det går. Mye pluss i boka blir det uansett.
×
×
 • Create New...