Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Nettverk i konstant aktivitet - hvorfor?


Anbefalte innlegg

Ifølge Networking-tab'en under Windows Task Manager er nettverket i bruk med 0.01-0.03% konstant, selv om jeg ikke har programmer gående som burde benytte nett. Selv med et "rensket" prosess-register (hvor ingen av prosessene bruker CPU'en) står det at nettverket er i bruk.

 

Har testet for virus m/Avast, malware m/A-Squared, generell systemsikkerhet via Symantec Security Check, Windows Firewall er innstilt på "ingen unntak" og Task Patrol Pro sin nettverk-overvåkningsmodul rapporterer at det er ingen utgående tilkoblinger (opplyser også om at AshMaiSV.exe, AshWebSv.exe og svchost.exe "lytter etter innkommende tilkoblinger"). Har slått av auto-update på alle programmer. Alt ser ok ut.

 

Hva er det som forårsaker de 0.03%?

Endret av XE800
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Høres vel helt normalt ut det dærre. Windows vil bruke litt hele tiden for å "holde seg oppdatert" om nettverkssituasjonen, andre maskiner/enheter på nett osv osv.

 

|2mmy|

9461654[/snapback]

 

Takk for svar. Det du sier høres fornuftig ut. Innbilder meg at denne aktiviteten er av ny dato, men når alt tyder på at ting er i orden er det vel ikke noe å bry seg om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...