Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

18-åring vant uten advokat!


Inc

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
I luftfarten er det i alle fall definert som dagslys når senter av solens skive er mer enn 6 grader under horisonten:) Men det er jo ikke akkurat så lett å finne ut av, når politiet står å maser om lysene dine :no: . Det finnes derimot fine tabeller man kan bruke.

9525062[/snapback]

godt mulig det, men det står ingenting om det er forskjellige regler for kjørelys på dag og natt. jeg er helt enig i at man ikke bør bruke tåkelys som kjøre lys på kvelden men det er ikke ulovlig så lenge det er tilstrekelig, som ved f.eks kjøring på opplyst vei.

 

mange eldre mercedeser har tåkelys i hovedlyktene når disse skulle få kjørelys ble det koblet opp til tåkelyset ingen av disse får bot, det er fordi politiet ikke eier kunnskap om slikt. de tror tåke/kurve/grøfte lys kun er noe som kan ettermonteres kan det virke som på noen av dem.

Lenke til kommentar
det er fordi politiet ikke eier kunnskap om slikt. de tror tåke/kurve/grøfte lys kun er noe som kan ettermonteres kan det virke som på noen av dem.

9525238[/snapback]

 

Jeg vil heller si de tror det er alt som sitter lavere enn hovedlyktene, og hvertfall alt som sitter i en fanger. Originalt eller ikke..

Og da har de jo ofte rett, men ikke alltid..

Endret av toth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...