Gå til innhold

Sikkerhet på the experience 07


drz

Anbefalte innlegg

Lurte bare på hvordan man har tenkt å ordne det her ? Ville vært litt kjipt om noen spasserte bort og tok skjermen din mens du sov o.l.

 

Alle som kommer kan jo ta visse forholdsregler. feks ta med deg tastatur, mus og headsett når du skal sove, lås pcen hvis det er mulig (kjøp en billig kjetting og en hengelås eller noe hvis du ikke alt har lås på pcen).

 

Er fortsatt litt stress å dra med seg en 22" hver gang du skal sove :S Hvordan har dere tenkt å ordne det ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle er selv ansvalig for sine egne ting. Klart, vi har folk til å spankulere rundt i hallen, men det sier seg selv at disse ikke kan være over alt hele tiden.

 

Noen tips for å forhindre tyveri:

 

1. - Aldri la verdisaker, det være seg penger, mobil, lommebok, gullringer (?) o.l. ligge uten tilsyn på plassen din.

 

2. - Gjem unna hodetelefoner, trådløse mus/tastatur o.a. i en sekk e.l. under bordet.

 

3. - Bruk kensington-lås på eksterne harddisker, lcd-skjermer og bærbare maskiner på plassen din.

 

Og sist men ikke minst, som Neverio også sier: det kan være lurt å alliere seg med folk som sitter rundt der du sitter. Snakk litt med dem, og få til en ordning om at dere ser litt etter hverandres saker når man ikke er på plassen sin.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
er det lov med eksterne disker?  Det var ikke det på forige lan jeg var (warpzone)

9600421[/snapback]

Ser da ingen grunn til at det ikke skal være lov

9600440[/snapback]

 

 

Det tok visst ekstra strøm.. Ja Huff.........

9602916[/snapback]

 

vel det tat ekstra strøm ,men er jo derfor du har med deg en ekstra strømpadde så du kan koble til lader event til mobil osv :thumbup: .

Lenke til kommentar
det som er litt kjipt kensington-lås er at alle nøklene er like. var i vertfall det før.

9603282[/snapback]

 

Alle er ikkje like, men det er liksom sett med nøklar og låsar som passar saman, så ja - om du er fryktelig heldig vil du kunne låse opp naboen sin lås. Men, det er liksom ikkje stort å gjere med det.

Å ha kensington-lås på utstyret sitt vil uansett auke sjansen for å få det med seg heim att seinare :)

Lenke til kommentar
seriøst.. det er vel ikke så mange som stjeler vel  :ermm:    Er ikke noe koselig å være på lan og engste seg for å bli fjastjålet hele tiden.

9618848[/snapback]

Nei, det er vel ikke så mange som gjør det. Men det kan jo skje. Jeg jobba 8 timer i pr døgn der ifjor uten at noe blei tatt. La jakka over alt jeg hadde med. Det funker det.. Jo lenger tid det vil ta å stjele det, jo større sannsynlighet er det at tyvene blir merka, og det vet dem også

Lenke til kommentar

jeg gikk faktisk rett inn.. jeg syntes vaktholdet der var dårlig.. det er bare og gå inn nædutgangen.. det er 5-6 vakter på jobb der uten at jeg vet akuratt tallet .. jeg dro derfra i 11 tiden og kom litt etter 21.00 da gikk jeg rett inn.. så hvem som helst kan gå rett ut alle nødutganger med ting hvis dem vil.. jeg hadde ikke tørt og tatt med meg laptop... det som er fint da er at det er sikkert 30 nødut ganger i hallen og alle må være åpene siden brann foreskrifter.. så lykke til gutta under oslolan siste året ble det kun sjålet bare 20 PC-er.. så GLHF :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...