Gå til innhold

Landskap fra Lofoten


Autoxave

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei:)

Likte bilde ditt godt jeg. Jeg synes etterbehandlingen også var fin. Du har fått fram flotte farger. Det eneste jeg synes er litt dødt og kanskje litt tamt i bilde er himmelen og himmelen opptar nesten 50% av bilde, men det blir kanskje rart med et utsnitt med mindre himmel?

Lenke til kommentar

Oljens:

 

Takk for kritikk. Har endret mye på fargene ja, fargene på orginalbildet var ikke mye å skryte av. Blågrønne konturer? Mystisk, reduserte blåfargene nokså kraftig, men jeg har ikke sett bildet i 100% forstørrelse. Bildet skal etter min mening kritiseres som det fremlegges, vil derfor ikke legge ut orginalen.

Lenke til kommentar

Ejrik, PMNormal og Tom: Takk for kritikk. Enig med dere om at det ble for mye himmel, prøvde meg frem med ulike utsnitt, men mens jeg holdt på passet det bedre å ha med litt mer himmel enn litt mindre. Prøvde å få frem litt dramatikk i skyene, men råmateriale var for dårlig til å lykkes med dette.

 

Oljens: Nå skjønner jeg hva du mener med grønskjæret og er delvis enig, etter min mening noe vanskelig å spotte ved første øyekast. Så ikke dette mens jeg redigerte bildet. Syns ikke himmelen var så fryktelig kjedelig per se, men må innrømme at de er bedre med himmelen mer croppet som i din versjon.

Lenke til kommentar

Dess mer jeg ser på den croppede versjonen til Oljens, dess bedre er den. Det var ikke mye til cropping, men den har en betydelig effekt og er med på å vise at komposisjon er kanskje er det aller viktigste ved et fotografi. Irriterer meg at jeg ikke så grønnskjæret i fjellet bak til høyre, plutselig virker den så utrolig fremtredende og trekker totalinntrykket ned.

Lenke til kommentar

Dette er i hvert fall et bilde etter mitt hjerte :)

 

Himmelen er grå og kjedelig ja, men skaper etter min mening hele stemningen i bildet. Forgrunnen kunne sikkert vært mer interessant, men grønnfargen er flott og passer inn i stemningen. Jeg har sett utallige landskapsbilder nå, men vil gjerne se flere i denne stilen. 16:9-formatet gjorde absolutt bildet bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...