Gå til innhold

Samsung PS-42Q96/97 eller Pioneer PDP-4280XA?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Irriterer meg at de har plassert høytaleren under som på tidligere modeller. Ødelegger et ellers perfekt design. Løsningen til Samsung med sjulte høytalere syns jeg er mye finere.

 

Er Pioneer sin 16000:1 i kontras dynamisk eller tradisjonell? Samsung har 15000:1 i dynamisk kontrast.

 

Hva med innbrenning. Blitt fortalt at Pioneer har større fare for innbrenning enn andre plasma tv'r. Stemmer dette?

Lenke til kommentar

Samsung-kontrast og Pioneerkontrast er ikke samme målemåte. Kontrast er IRELLEVANT å sammenligne mellom merker (og i samsungs tilfelle, innenfor merke er det heller ikke alltid like lett).

 

Det med innbrenning stemmer heller ikke.

 

Hva er viktigst med en tv, design eller bildekvalitet? Jeg mener, hva BRUKER du den til? Tro meg, Pioneer-tv'en er teknisk overlegen. Uten tvil.

 

Dra til butikken og se selv! :)

Lenke til kommentar

Har sette de i butikk, men ikke ved siden av hverandre. Så ikke fått sammenlignet de skikkelig. Men syns nok at sortnivået er bedre på Pioneeren. Dessuten er teksting faktsik litt taggete på Samsungen. Skal tro hvorfor...?

 

Design betyr en god del. Med en 42 tommers TV i stua synes den godt. Blir et blikkfang og et viktig møbel.

 

Men bildekvalitet er viktigst selvsagt.

Lenke til kommentar

det er ikke noe tvil om at pioneeren er VELDIG mye bedre enn samsungen når det gjelder bildekvalitet. Den 8. generasjonen pioneer tver er en "revolusjon" innen plasma, pioneeren har vel noe sånt som 3-4 ganger bedre sortnivå enn andreplassen. Og den er også bedre på andre punkter. Det er ikke noe tvil om at om du vil ha det beste og er villig til å betale for det skal du gå for 8. generasjon pioneer. Om det er verdt det i forhold til en TV til halve prisen (panasonic pv/px70) som også er veldig god er en helt annen diskusjon:)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Investerte i Samsungen igår. Har kikket en del i butikk og sammenlignet med Pioneer'n og Panasonic'n. Ser at Pioneeren er bedre, men syns ikke det forsvarte prisforskjellen. Panasonicen syns jeg ikke så så fin ut som Samsungen. Så langt er jeg veldig fornøyd

 

Har stilt ned skarphet, kontrast, farge og lysstyrke til 40. Hørt snakk om at en bør justere parameterene ned de første 200 timene. Stemmer dette og bør jeg evt justere de enda mer ned?

Endret av El chico
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...