Gå til innhold

Kan dette regnes som barnemishandling?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Jeg får en sånn "Children of the Corn" følelse når je ser på slike filmsnutter. Om det er mishandling er et godt spørsmål. Selv for en "normal" kristen må dette se litt pussig ut ...?

:)

Lenke til kommentar

Det er ikke overlagt barnemishandling. De vil barna det beste. Hva er større enn å være en del av Jesu' hær?

 

"Normale" kristne er kristne som ikke tror innerst inne. Det er selvsagt bedre enn å være en fullblods bibeltro som ikke stiller spørsmål ved sin blinde tro til hellige skrifter. Hadde jeg vært overbevist om at Bibelen og Kr.d. har rett, ville jeg garantert ikke fortsette å leve som i dag. Jeg ville viet livet mitt til å omvende flest mulig fra fortapelsen, forsøkt å leve i tråd med Bibelen og rettet hovedfokus mot barn (som tross alt er lettest å indoktrinere).

 

Men jo, dette er så klart barnemishandling sett fra et fornuftig ståsted.

Endret av firkantsopp
Lenke til kommentar

Dette er helt klart ikke direkte mishandling, men disse fanatiske tullingene påfører ungene helt klart en psykisk belastning, som i mine øyne er helt unødvendig. Dermed kan det nok fra et fornuftig ståsted regnes som psykisk mishandling. Jeg har så lyst til å tre en bibel ned i halsen på disse idiotene. Klart, de mener nok selv at dette er det beste for ungene, og har sikkert selv blitt hjernevasket på samme måte, en gang i tiden. Jeg skulle uansett gjerne ha plantet et skudd mellom øynene på de som begynte denne hjernevaskingen i utgangspunktet.

Lenke til kommentar

Helt korrekt, firkantsopp. Det er akkurat det jeg mente. Trodde det kom tydelig frem i posten min, men enkelte oppfattet visst ikke det. Det finnes ikke noen god grunn for å bedrive fysisk avstraffelse av barn. Men nå er det ikke dette tråden handler om heller.

Endret av Kadmium
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
Hvordan kan folk bli saa syke? Helt serioest? Fanatikere som det her er det verste jeg vet, enda verre en muslimske ekstremister.

9413958[/snapback]

 

Nei si det ... men har du forsøkt å snu det på hodet, og så "spunnet" litt videre på den tankegangen?

Lenke til kommentar

Jeg er en person som favoriserer logikk over en ubevist tro, og blir kvalm av skrikete kjerringer som hjernevasker sunne barn til aa gi fra seg meninger de ikke har det minste perspektiv over. De sier barna har det morsomt, men jeg ser bare barn med taarevaate oeyne som graater og gjemmer seg. Vil helst ikke putte meg selv i disse personers tankegang, fordi jeg ikke klarer det. Jeg er normal :).

 

Edit: Jeg gikk over streken med et par ord her, tatt vekk. Beklager (send pm hvis fornaermede vil ha en klem, vil gjoere det godt igjen :) ).

Endret av MartiniusV
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...