Gå til innhold

Jakten på den perfekte telefon i proff klassen


Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe en telefon i proff klassen, men finner ingen som har alt jeg vil ha. Nå er jeg sikkert litt kresen, men her er mine kommentarer til en del telefoner jeg har sett litt på:

 

6310: HAr alt jeg trenger, minus fargeskjerm, og det er litt kjedelig. Dessuten er den litt stor. Stort pluss for batterikapasiteten.

 

7210/6610: Telefonen virker perfekt for mitt bruk, bortsett fra at den mangler talestyring/diktafon.

 

6100: Når jeg så denne tenkte jeg at endelig har Nokia kommet med en telefon tilnærmet lik 6610 MED talestyring. Men nå har Nokia klart å kutte ut radioen. :cry: ...

 

T68i: Har bare 255 fager, og jeg har hørt rykter om at den er treig. SPesielt T9 ordboken.

 

7650 virket også spennende, men denne har ikke triband, og dessuten sluker den batteri. Jeg likte menysystemet på denne telefonen! Har nokia andre telefoner med tilsvarende menysystem??

 

S55: Har alt, bortsett fra at den kun har 255 farger da. og det er litt kjipt tror jeg? Eller er det nok? (Vanskelig spørsmål...)

 

 

Nei, det er ikke lett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

for det første ville jeg ikke vært så veldig opptatt av radio i mobilen, men det er nå min mening. T68i har alt og er topp. Tidligere modeller var trege, men det får være grenser hvor kjapp den kan være da...

 

7210 er glorete(fortsatt min mening), men kan virke som en telefon man må venne seg litt til. Likte ikke helt knappene (firkant og stjerne under 0 )

 

S55 ser ut til å være alt hva en mobil kan ha i disse dager. Tror ikke det er noe stort tap med 255 farger.

 

Vil du ha en telefon som takler det meste og har de standarder som gjelder av MMS og ditt og datt så er vel ikke Nokia noe å satse på. Mitt tips er enten SEricsson eller Siemens. Personlig har jeg en T68i og er strålende fornøyd.

 

bertie

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler nok en gang Siemens S55 :) !

Emulatoren, samt flere kommentarer av folk på diverse sider overbeviste meg.. den har alt t68i har +java og polyfoniske ringetoner og noe mer, og den selges med inkludert clip-on kamera til samme pris som t68i uten kamera.

det eneste som er litt synd med S55, er det du sier, kun 256 farger... men det forhindrer ihvertfall ikke MEG i å kjøpe den. 8)

 

S55 vs 6610 : kan du tysk, kan du lese her ... S55 slår ihvertfall 6610

 

6610/7210: jeg var helt sikker på å kjøpe meg en 6610, helt til jeg oppdaga S55.. og takk GUD for at jeg gjorde det :D

 

6310: har desverre ingen erfaring med denne.. menmen.

 

6100: denne virker ganske bra, men jeg har mistet tilliten til Nokia, pga reparasjoner annenhver måned, på visse modeller :p

 

7650: denne har jeg også vurdert, men den ble altfor stor, og som du sier, så sluker den visst batteri. S55 har litt likt menysystem tror jeg.. er ihvertfall sånn ikonbasert hovedmeny :)

Lenke til kommentar

T68i: Har bare 255 fager, og jeg har hørt rykter om at den er treig. SPesielt T9 ordboken.

.

 

Får da være grenser med dette "treghetspratet"!!!!!! :-? Hvis man virkelig ønsker en telefon hvor du opplever lysets hastighet i menyene, så må man kanskje vente noen år :rofl: Er en stolt eier av SE, og har INGEN problemer med menyene :D

Lenke til kommentar

Hva jobber du/dere som? Kanskje en ide å kjøpe et annet merke neste gang! Feks. Ericsson, siden de faktisk har mye kult i "Proff"klassen!

 

Vel... vi ble sponsa 100.000 kr av telenor + at vi fikk telefonene svinbillig (=langt under innkjøpspris) av nokia :) Skulle egentlig gå for T39, men dette ble "billigere", så ledelsen banka det gjennom.

psst: ikke fortell det til noen, nokia ville holde det "hemmli".

Lenke til kommentar

S55

Noen som har brukt telefonen klager på at det er bare er 3 linjer i displayet til denne telefonen.Er dette noe som kan fixes via software oppgraderinger, slik at en kan velge skfitstørresle slik som på td t65. Liker veldig godt denne funksjonen på t65, at man kan endre tekst størrelsen. Genialt.

Lenke til kommentar

Apropos den ordlista til t68.. Den var treg i en tidlig versjon, den første eller noe? .. ANyway, det ble fiksa temmelig snart, så nå er den såpass rask at den ikke henger etter hvis du skriver meldinger raskere enn mora mi.

 

Men jeg vil også anbefale P800, jeg kommer ikke på noe jeg ikke liker med den.. 8) 8)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...