Gå til innhold

Solnedgang fra Tronfjell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Normalt skriver jeg ingenting om slike bilder, fordi de er så langt fra mitt interesseområde. Jeg har også en mening om at slike bilder bare mangler en elg for å bli komplette. Likevel knoter jeg ned noen ord om dette bildet.

Jeg synes heller ikke dette gir meg noe stort kikk, men jeg synes at det er ganske pent. Noe er ikke helt riktig med lyset. Jeg ville kanskje justert litt på huey, for å få bort litt av preget av "feil hvitbalanse", noe det selvfølgelig ikke er. Er ikke helt sikker på dette, men det er like greit å nevne det.

Jeg liker nemlig scenarioet her, med det stille vannet inni skogen. Det gir meg en ro i sinnet å studere det. Jeg synes også det er fint med en slik lagdeling som vi ser her, og fargen er i utgangspunktet veldig behagelig.

Det var det jeg har å si om dette bildet.

Lenke til kommentar
Men er det ett vann? jeg stussa også over det, men det ser ut for meg som om tretoppene er det eneste vi ser av jorda :p ser ikke noen refleksjoner i vannet av noe rundt der, og landskapet i bakrunnen er altfor blurry og sky-aktig til å kunne være land.

9318569[/snapback]

 

Nei det er ikke et vann, ser bare sånn ut.. Er klar over att bildet er litt tamt, men tenkte det kunne være artig å få litt kritikk fra folk som kan hva dem prater om:)

Lenke til kommentar
Jeg tror også det meste bare er skyer, bortsett fra tretoppene som er nevnt. Jeg tenkte først at jeg ikke hadde fått lastet ned hele bildet når jeg så det i stort format. Eller.. når jeg ser på det igjen er jeg jammen ikke sikker på om PMn har rett i at det er skodde??

9319349[/snapback]

 

Kan ikke huske det var no særlig skodde den dagen, men må nesten være det... Kan ikke være no særlig annet.. Takk for konstruktive svar :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...