Gå til innhold

Undergrunnsbilde: Oslo t-bane


Meits

Anbefalte innlegg

Det sterile, urbane miljøet i t-banebilder har jeg sans for, og særlig når man plasserer mennesker i det. Dette er er tatt på stoppen ved Nasjonalgalleriet i Oslo.

Kameraet ble satt på bakken, og jeg synes selv at det ble et eiendommelig bilde, særlig med alle flisene på veggene og de røde lysene i taket.

Hva er deres tanker om bildet?

 

349347695_de8ac2d8e2.jpg

 

Større versjon.

Endret av Meits
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ganske artig lek med rom og 3D. Motivene du nevner fenger også meg, og jeg synes du har klart å fange den estetikken du er ute etter. Arrangerte bilder blir ofte gode. Det er noe som jeg må innrømme, selv om det ikke er min stil. Fargene og personene fungerer godt sammen, og de røde stripene skaper litt liv i en ellers ganske monoton scene. Det at stripene ikke er snorrette i forhold til perspektivet gjør bare bildet bedre. Hvis bildet hadde vært for delikat komponert ville jeg ha ergret meg like grønn som lyset i bildet ditt er.

Lenke til kommentar

Enig med begge over. Dette ville ha vert et veldig godt band cover, hvis de har hatt instrumenter isteden for sekker og poser :)

Kult bilde, eneste jeg kan tenke meg er at de røde lysene blir litt tonet ned, og jeg synes ansiktene burde vert klarere. Spesielt på den nermeste personen. Men ellers er det veldig god plassering av gutta her. Gjenskinnet i flisa på veggen er også veldig kult. Jeg får litt sån 80's eller 70's feeling ^^ (Ikke helt god på årstider og perioder)

Lenke til kommentar

Takk for kommentarer! Bæreposene er det jeg er minst glad for, men sånn går det når en er på handletur.

 

Enig i at det er en retro-stemning over det, men samtidig også noe tidløst.

 

Det ultimate hadde vært å samle karene på samme sted om tyve år, og la bildene være en serie. Men i mellomtiden får jeg prøve meg på noen flere t-banebilder. Det er magne gode melanolske vente-positurer der, men folk har en tendens til å oppdage at jeg tar bilder av dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...