Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Signeringen av Silvestre kan bety så mangt, men jeg håper og tror Wenger kjøpte han for en mening og ikke fordi han fikk han så billig.

 

En typisk Wenger-vri er å sette Silvestre i forsvar sammen med Gallas, for deretter og flytte Toure opp på den sendtrale midtbanen i den defensive rollen vi trenger. Kan dette være en mulighet? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det håpere jeg da ikke. Jeg har begynt å få mer troen på Djourou etter hans siste opptredener, og det jeg har sett av Toure på midtbanen har ikke vært det jeg tror trengs ved siden av Fabregas. Kunne vært spennende å se et par kamper, men innerst inne håper jeg at Silvestre er kjøpt som backup. Greier enda ikke helt se han for meg i Arsenal-drakt, men det kommer seg vel med tiden.

 

Det positive er at jeg ikke har spesielt med forventninger til han, og at jeg nesten utelukkende kan bli positivt overrasket over hans prestasjoner.

Lenke til kommentar

Snart klart for kamp nå, dette er vel laget i dag:

 

Almunia

 

Sagna Toure Gallas Clichy

 

Walcott Denilson Song Nasri

 

Ade v Persie

 

Benk: Fabianski, Vela, Ramsey, Wilshere, Eboue, Bendtner og Silvestre (?).

 

Forventer egentlig en rimelig lett match, men skal prøve å ikke undervurdere så alt for mye.

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er dypt rystet etter kampen! Fy faen så skamdårlig Denilson var, greit at hele laget sugde apevagina, men Denilson var som en amputert siamesisk tvilling med pukkelrygg og Gud-vet-hva. Spillet var kvalmende og sjansene få. Dette må bli en oppvekker for laget og vise hva som venter denne sesongen.

Lenke til kommentar

Syns det var veldig få som spilte greit, men Clichy og Sagna så i det minste ut som de prøvde å utrette noe. Almunia var heller ikke så verst, mens Eboue var helt grei, syns jeg. Vi får bare glemme denne kampen fortest mulig. Burde også bli en liten tankevekker til flere på laget. Er veldig mange som bør skjerpe seg.

 

Tony Adams dreams of Arsenal

 

Sånt er herlig å lese. Håper det blir enten han eller Bergkamp som blir Wengers etterfølger.

Lenke til kommentar
Er jeg den eneste som synes Xabi Alonso suger ræv? Jeg har aldri hatt noe sans for han, men det virker som om jeg er den eneste. :D

Suger ræv var vel å ta i litt må jeg si. Hadde en relativt dårlig sesong i fjor, mye på grunn av skader og lignende, men i toppform er han verdensklasse eller hvertfall tett opptil synes nå jeg. Han har jo pasninger fra en annen verden til tider. Glad Liverpool beholder han.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...