Gå til innhold

yourbestshop.no - 8 dagers reklamasjonsfrist?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan vere ganske overtramp over forbrukerrettigheitene eller ein romslig avtale.

Overtramp:

Fakturadato er lik utsendingsdato, dermed operere butikken med 4-6 dagers angrefrist, noko som dei ikkje akkurat har loven bak seg i tolkninga

 

Romslig avtale:

Fakturadato er lik betalingsdato, der har ein ofte 14 dagers betalingsfrist, dermed kan angrefristen vere 14+8(-sendetid),altså i dei fleste tilfeller meir enn 14 dager.

 

 

MEN på ein butikk der ein kan kjøpe dildoer og minnebrikker så får eg visse gufs nedover ryggen iforhold til butikkens seriøsitet. Kontaktnummeret står på ein privatperson og ikkje firmaet, og aksjeselskapet er oppretta 20.01.2007.

Lenke til kommentar

Merk at det ikke er angrefrist det dreier seg om her, men reklamasjonsrett. Forbrukerkjøpsloven slår fast at man i utgangspunktet har to års reklamasjonsrett, med mindre tingen er ment å vare vesentlig lenger enn to år. I så fall har man fem års reklamasjonsrett. Åtte dager må i så måte være det sprekeste forsøket på å omgå dette til nå.

Endret av Muffinman
Lenke til kommentar

kan også være standardfrasen som bedrifter har når de selger til andre bedrifter.. dette gjelder om man har noen innsigelser på den sendte faktura.. ikke fått varen til avtalt pris, for mye varer fakturert i forhold til mottatte varer osv osv, og ikke på produktetsreklamasjonstid. denne er jo lovfestet, og ingen kan gi dårligere vilkår enn loven gir ;)

 

MrM

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...