Gå til innhold

harddisk-plass bare minker og minker..


Anbefalte innlegg

Hello!

 

Har kjøpt en ny laptop fra multicom av typer Hel80i.

Innstalerte vista og virusprogram med en gang.

Lagt inn noen filmer og musikk, men harddisk plassen bare minker og minker, selv om jeg ikke legger inn noen nye ting. Som fra jeg gikk fra pcen istad hadde jeg 106GB ledig. I skrivende stund har jeg 105GB ledig uten at jeg verken har lastet ned eller vært i nærheten.

 

Noen som vet hva som skjer? Snart er jo hardisken full uten at jeg har gjort noe som helst for å fylle den. :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ellers kan det være logger =) var noen som hadde "lignende" problem, harddisk plassen ble bare borte, så var det et spill (Alladin greier, om jeg ikke husker feil :-P) som logget noe j*vlig, var en log på 150GB =P du kan jo f.eks. gå på:

 

Start -> Søk -> alle filer og mapper -> Trykke på "Hvor stor er den?" velge "Angi størrelse (i kb) og velge et fornuftig tall si 1GB? så finner den frem alle single filer over 1GByte, da finner du muligens hva som spiser av harddisken din... :)

 

(Fikk nettopp med meg at det var snakk om vista, har ikke vært noe særlig borti vista, så vet ikke om det fungerer på samme måte, men du får prøve å finne noe lignende om det ikke er samme opplegg under søk funksjonen).

Endret av HiPPOLOVE
Lenke til kommentar

Det er to ting som spiser opp plass som bare fy, og som er typiske "syndere" i slike sammenhenger:

 

- Windows system restore (du kan slå av eller begrense maks harddisk plass den har å leke seg på fra system properties skjermen)

 

- Trash bin protector (spesiellt da den fra norton antivirus, men også andre). De tar nemmelig vare på slettede filer selv etter at du sltter dem fra trashbin. Personlig synes jeg bare det er tull, men om du har et slikt program må du ihvertfall sette på noen instillinger som gjør at den bare holder fast på de siste X gig'ene du har slettet, så den ikke ligger krav på hele harddisken.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...