Gå til innhold

Beauty in the light


JPTvete

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det hvite lakenet skaper en veldig bra kontrast mot alt det svarte i bakgrunnen, og den grålige kroppen, og er virkelig et sjakktrekk. Fantastisk lys på motivets ben og armer, men ansiktet blir litt for skyggelagt og den høyre hånda ser dessverre ikke ut til å være helt skarp.

 

Her er det ikke tvil om at lakenet gjør hele bildet, uten laken ville dette vært noe helt, helt annet, og ikke på langtnær et like stort blikkfang. Syns du har gjort en veldig bra jobb, med unntak av den nevnte hånda og skyggeleggingen av ansiktet.

Lenke til kommentar

Trives med at det ikke bare er ei pen dame som ligger å slakker i lyset, men at du faktisk gjør noe mer med bilde når du tar inn lakenet. Må si at lakenet drar bildet skikkelig opp.

 

Hilsen engekri som beynner å bli litt lei av bilder med helt nakne damer uten noe liv i bildet!

Lenke til kommentar

Jeg syns dette bildet er utrolig vågalt og modig gjort - Det er en slags uskreven regel at man i akt bilder ikke skal vise alt. Et slikt bilde som faller igjennom vil av mange fort falle inn under porno fremfor akt. Uansett, jeg syns ikke dette bildet står i fare for å havne i sistnevnte kategori. For meg er det ingenting å utsette på komposisjonen og posituren til modellen. Jeg ville imidlertid ønsket meg en litt annen belysning med mere lys i ansiktet og beina. Jeg syns ikke de mørke feltene fungerte så godt slik de er plassert her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...