Gå til innhold

kjøpt noe som ikke fungerer! :(


Anbefalte innlegg

tror ikke det jeg eller. Men jeg får prøve å få tak i hel version.. Så får jeg prøve noe annet forslag... Men har prøvd liksom det meste er 2 dager gammel eller noe. Å med en gang jeg fikk den så funka den ikke. Prøvde alt uten om å bytte hdd kabel men tror ikke det er noe i veien med den egentlig lenge siden den leser av plater og alt. Men kan bytte også. Hvis den skulle vært ødlagt men hadde vel merka det, hvis den hadde vært ødlagt?

hehe.

 

Takk for alt av hjelp jeg har fått!

Endret av Kenneth89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Såpass ja, Det kan jeg prøve på ;) får bare se om jeg får tak i ett annet da :p Eller vet du om ett programm som funker bra?

 

For merka det med min gammle skjønner du.. Laga sykt mye hakk i cd'en. La jeg inn 20 sanger på en cd så fikk jeg bare 3 sanger noen ganger.

Hehe :p

Endret av Kenneth89
Lenke til kommentar
Men det har jeg prøvd på :S Har prøvd på 48x og 32x og 16x  å ingen av de funka... Prøvde også brenne ut en dvd-r på 16 og 8x

Fikk akuratt samma feilmeling med dma...

9259322[/snapback]

Prøv å bytte IDE-kabel. Dobbeltsjekk også at brenneren står riktig plassert på kabelen i forhold til master/slave-instillingene. Prøv gjerne å sette den alene som master på enden av kabelen som nevt tidligere.

 

Den DMA-feilmeldinga kan tyde på at det er noe galt med overføringa. Og det at den leser korrekt betyr ikke at det ikke er feil på kabel eller noe. Om brenneren leser feil kan den bare lese en gang til inntil den leser korrekt. Brenner den feil så er det derimot gjort. :p

 

Btw: Den pluggen på kabelen som er lengst unna den midterste pluggen skal på hovedkortet.

Lenke til kommentar

Er kommet mange gode forslag her. Jeg vil bare kommentere dette med at softwaren må støtte LableFlash: LabelFlash er en teknologi for å skive Labelet rett på plata ved hjelp av støtte i brenner og programmvare. Annen tilsvarende tekologi er LightScribe. Hvis man har en slik brenner så kan man lage holografisk label på plater som er laget for dette. Man må altså kjøpe spessielle plater for dette. Og da må man også bruke software som støtter dette. Men dersom man skal brenne noe på en helt vanlig plate som ikke er laget for LabelFlash og dermed ikke har tenkt å benytte seg av denne teknologien i brenneren trenger man heller ikke denne funksjonaliteten i softwaren. Så man skal kunne brenne vanlige plater med hvilken som helst brennesoftware selvom brenneren støtter Labelfalsh eller LightScribe.

Lenke til kommentar

Nei det er ikke det jeg mener. Det jeg prøvde å si er at så lenge du ikke skal brenne oversiden på en LabelFlash-cd så trenger du heller ikke brenne-program som støtter dette.

 

Helt vanlige cder/dvder kan fint benyttes i en brenner som støtter LabelFlas, men man får selvsagt ikke laget noe motiv på den.

 

Til sammenlikning; jeg har en brenner som støtter LightScribe, men har aldri hatt en LightScribe-plate, og har brukt mange forskjellige brennersoftware som ikke støtter Lightscribe til å brenne helt vanlige plater i denne brenneren.

Endret av Xell
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...