Gå til innhold

Musikk: Coldbrann Luremus - Chasing Fame for Fun


Anbefalte innlegg

Vanskelig å få skikkelig kritikk på låtene sine, så jeg prøver litt her.

 

Jeg har et enmannsprosjekt som heter Coldbrann Luremus. Sjangeren er litt forskjellig. Får kalle det avant-garde, siden det kan være alt mulig egentlig.

 

Låta jeg legger fram, "Chasing Fame for Fun", er vel i en slags tidlig avant-garde stil. Alle kommentarer mottas med takk, siden jeg ikke har noe direkte jeg lurer på. Det måtte i såfall vært om kompressorbruken er tilfredstillende, da jeg ikke har spesielt god peiling på bruken av denne.

 

På forhånd takk, det er kritikere som driver skipet fremover.

 

Låta: Chasing Fame for Fun

Endret av Kimbara
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, så tøft! :D

 

Introen er veldig fengende, veldig simpel men tøff. *Krønsjy <3* Liker bruken av tritonusen(?). Fin overgang til selve låta, men riffene og selve sangen er litt for repetiv. Noen overganger her og der er ganske tøffe i hvertfall. Vel egentlig er det bare trommene som er litt kjedelige når jeg tenker meg om. Partiet etter 6:30 redder låta. Er veldig vakkert!

 

8,5/10 =)

 

edit: Hørt på den 5 ganger nå, hehe^^

En ting. Låta mangler litt trøkk i bunnregisteret mener jeg.

Endret av TheMaister
Lenke til kommentar

En jevnt over god låt. Sjangeren er vel en blanding av rock, hardcore, metal, breakbeat, indie, punk og ikke minst den vidtspennende "alternative". Avantgarde er det nok ikke, ettersom du ikke bryter ut av noen fastlagte konvensjoner såvidt jeg kan høre.

 

Repetisjonen fungerer bra ettersom riffet er interessant og variert nok i seg selv. Gitarvariasjonene utover hjelper på helhetsinntrykket. Som en instrumental er den overraskende fengende og frisk og holder interessen hele veien. Låta slutter greit med det beroligende partiet.

 

Angående kompressorvalg, så har ikke jeg noe jeg skulle sagt.

Lenke til kommentar

Takk for gode tilbakemeldinger.

 

The Maister: Enig i at den er relativt repeterende. Jeg har litt problemer med progressjonen i låtene mine. Øvesak vil jeg tro. Vil også tro at låta kan bli mer spennende når jeg får lagt på vokal (desverre er jeg en mildt sagt elendig vokalist selv, så jeg må finne en grei vokalist til jobben).

Trommene er en blanding av noen elendige opptak jeg gjorde, og trommesequenser (rart med det...når man bor i blokk kan man risikere stygge blikk om man skulle anskaffe et trommesett).

 

Cun: Avant-garde er ganske riktig grensesprengende og nyskapende, det var derfor jeg valgte å kalle det tidlig avant-garde. Litt feil ordvalg, jeg ser den, men tankene gikk til Sonic Youth, som jeg må innrømme jeg er noe inspirert av til tider.

 

Hyggelig at dere tok dere tid, begge to!

Endret av Kimbara
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...