Gå til innhold

Brev til Muslim, skrevet i dag:


Anbefalte innlegg

Denne tråden er skrevet grunnet ønske om svar.. Et enkelt svar: Teksten er bra... eller Teksten er dårlig.

Andre svar er svar på spørsmål... Alt av kunnskap har brettet seg ut på et digert nettverk! Dette er Internet!

 

Takk for den, det er lenge siden jeg har sett den nå... Noen år siden... Nå skal jeg lese den og legge den ut!

 

http://www.sociology.ku.dk/hansjk/thomas-evang.htm

 

Tusen takk!

 

Ps: Jeg tror kansje at jeg kan klare og oppfylle noen profetier både profetiene i Det Gamle Testamentet... Det Nye Testamentet, som også er profeti! ;-)

Og Koranen, som ble Gitt av Gud til Muhammed! Det er selvfølgelig også en Profeti, skrevet av en SANN Profet!

 

Folk kan mene og tro så mye rart... Men sannheten er at et Testamente er noe som ble skrevet, og da det betyr: ALT man ønsker seg etter ens død (Testamente) så prøver jeg og oppfylle det, min Morfar fortalte meg som liten.

 

Han sa til meg at han ikke forstod Muslimer, det er litt vanskelig og huske... Ettersom han døde da jeg var 19år, og sa dette når jeg var mindre... Men jeg husker vi satt og så på tv, angående noe med treénigheten... Han sa etter det jeg kan huske, at Muhammed også må ha snakket med Gud.. Men han hadde lite kunnskaper om Islam, uansett... Dette er vanskelig og huske, men han sa aldrig noe vondt om noen.. Uansett, så er det noen ord jeg husker han sa mye til meg.... Det var at jeg er forstandig. Dette med forstandig gjentaes i bibelen om igjen og om igjen. Så jeg satte meg ned og skulle FORSTÅ den.... Nå har jeg da brukt nesten hele livet mitt på og forstå denne boken... Jeg forstår den også.

 

Det aller største problemet nå, er at jeg er skit nervøs.... Det jeg ser i bibelen, det beskriver meg! Jeg får vansker med nerver... Alt jeg skriver er fra bibelen og koranen, fordi det ligger i hukommelsen etter og ha lest det... Så når jeg sier noe, så står det ikke verseform, men skriver ofte ting slik de er der på mitt eget språk.. Altså med mine egne ord. Jeg har også sett at mye av det jeg skriver er nøyaktig det samme, dersom jeg kopierer og limer inn noe av det jeg har skrevet inn på www.bibelen.no ....

 

Det jeg ikke har mulighet til og forstå er HVORDAN, det er mulig og tenke slik folk gjør angående Koranen.... Det er helt klin umulig. Når di sier det er eventyr, så fatter jeg ikke hvordan det er MULIG! www.koranen.no .... Hvordan er det mulig og se dette som askeladden? eller andre vandre eventyr?? Koranen er mye enklere og forstå enn bibelen.. Den er rett på sak, og den forteller hva som er feil i verden... Og forteller det på en MEGET god måte. At da verden er som den er, og at Muslimer i andre land ikke gjør opprør mot ledrene sine, når dette står skrevet i Koranen, kan jeg bare forstå på en måte: det er at mange ikke kan lese og skrive, og derfor gjør hva de får beskjed om... Men det finnes da utrolig mange her til lands som vet hva som står i den, og mange andre steder...

 

Dersom jeg spør om hvorfor kan ikke jeg være Guds sønn, altså Jesus Kristus som stod opp fra døden, og kom tilbake med et nytt navn.. Hvorfor kan ikke jeg si at det er meg?.. Det er jo bare snakk om menneske, og da sønn av menneske.. Menneskesønnen. Det kan vell umulig være noe som bor i himmelen? Hvor er himmelen om den ikke er over oss? Dersom det er et hinsides sted, så hvor kommer han ned fra? Den beste løsningen jeg kommer på, er at han kommer som et ord fra himmelen...

 

Kommer ikke dette fra himmelen? ... Selv har jeg Bredbånd igjennom radionett. Mange har satelitt.... Jeg tenker at dersom Gud skapte verden, så har han skapt et mesterverk. Om jeg er sønnen, så kommre dette ordet fra himmelen.

 

Hva folk tror er ikke viktig.. Men det må da være viktig og skape fred og forsoning i verden? For meg er det absolutt ALT! Få Muslimer og Jøder sammen og alle de andre som er av det samme, og kommer av det samme....

 

Hvem er Hedninger, dersom Jødene fikk ordet først og Paulus var Hedningenes Apostel og Den Katolske Kirke er bygget på ham?

 

Denne teksten kan du sende rundt og bruke så mye du vil. Jeg arbeider gratis og det er bare og ta av det som er mitt som ligger på nettet. Jeg krever ikke noe for det, og jeg kunne ha skrevet mange bøker...

 

Jeg har mange venner, men di kommer skjelden på besøk... Søk på dette: Ringsaket og forlatt..... www.bibelen.no.. Jeg har også skrevet på forumet til www.bibelguiden.com ...

 

Jeg skriver, det er hva jeg gjør.. Dersom folk ordner det til for meg, så skal de vite at jeg har en ENORM sangstemme også! Da er jeg ikke lam, jeg her heller ikke det når jeg skriver...

Skriver jeg ikke som en Gud? Jeg er også en av verdens største syndere, og har gjort det meste, bortsett fra og drepe... Jeg har selv prøvd og tatt livet mitt mange ganger, men er fortsatt i live... Uansett hva jeg har gjort så har jeg våknet dagen etterpå! For at folk skal kunne tro på det, må de sende brev til kammeratene mine, som ikke kommer på besøk hos meg... (mange av dem er på lista mi her) Eff som er Aksel, Elpablo som er Paul.. Det er mange andre også på listen min... Men ettersom de glemmer meg, så glemmer jeg dem.

 

Den eneste jeg er med mye er en som heter det samme som foræderen i bibelen som Paulus sier er det.... Han heter Tomas og har et norskt etternavn. Han vet ikke så mye av det jeg driver med, og er en vanelig mann i gata...... hehe ;-) Men seriøst? Får det blitt bedre??

 

Folk kan spørre meg om alt mulig og jeg kan svare på det! Men det jeg opplever er at folk er harde og råe mot meg. Jeg vet at dette ikke er spessielt rart ;-) hehehe.. Men alle som leser denne teksten, etter at du lamina Gjør noe med den, må vite at Jeg har vert en student i alle mine år, og prøvd og forstått den.. Og da alt falt på plass, så begynte jeg og skrive det som faktisk ER bibelen og koranens innhold... Det som er rart er at det også står beskrevet i bibelen at folk skal bli harde og råe mot den som kommer... Også være som gribber! Ta av det som er mitt, grip ordene, ORD ER MAKT! Ikke ta meg som menneske, men ordene... Profetier kan man skrive opp og be folk om og oppfylde!

 

Arkitektur er svaret på alle monstre i bibelen... Og AntiKrist brenner for fred! Jeg kommer til og brenne et evig liv, for fred... Jeg benekter at Jesus er Kristus, fordi Kristus betyr salvet: det er han ikke! Han er ikke salvet før VERDEN HAR FRED!

 

Dø på korset?... Nei; korset er et symbol på solen og under den så arbeider vi og sliter. De fleste av oss blir dømt uretferdig! Vi blir dømt, fordi mennesker er fordømmende... Klarer ikke se at det er hele verdens problemet heller... Tenk på det.. Hvor mange ganger blir ikke du og jeg dømt når vi sier noe? ...Har vi ikke stemmerett? Hvem er Guden deres, når de ikke gjør som Gud sier, bare tror på ham uten å Gjøre noe ut av det?

 

Hvorfor bruker man metafor tenkning og legger til og fra på Guds ord (f.eks hinsides helvete, hinsides himmel, Gud som supermann oppe i skyene osv..) Ohh omtrent alt de gjør er motsatt av det som står, og jeg skjønner ikke noe som helst av det) Hvem venter de på? Jeg sier at jeg er her.. Er jeg den dere venter på, eller skal dere vente på en annen? ...Vente til jeg er død med og ta meg på alvor, og gjøre det samme neste gang jeg oppstår?

Jeg kan ikke dø, og det kan ikke noen andre heller! Andre kan se at andre dør, men di fortsetter og leve med genene... Vannet di har i kroppen, det fordamper og stiger opp mot himmelen, og daler ned igjen også! ..Alt er en evig rundans, og dersom folk ønsker seg Paradis, så MÅ de gjøre noe med det jeg sier! Dette er en som snakker om DEN HELLIGE ÅND, og se her! Her er den! Sannheten, den som snakker sant! Den ble Gitt til muhammed som gav den vidre, men Gud har forblindet øynene og gjort de døve! De er lamme også, for de sitter bare og ser på ting, og gjør ikke noe med det!

 

Jeg er en som ønsker og bli tatt på alvor, for alt jeg har jobbet med igjennom hele mitt liv! Jeg kan umulig være en vanelig mann i gata fordi, jeg gjør absolutt ALT ingen andre hadde verken turt og skrevet eller laget i form av bilder osv osv! Jeg har nå lagt ut bilde av meg selv som satan, lusiffer osv.. Ikke for morroskyld heller, selv om det ser sånn ut! Husk hva jeg sa om morfaren min, også mormor... Jeg kunne ikke ha gjort dette dersom jeg ikke var sikker på det jeg drev med! Hmm, det jeg ønsker nå er og se hva jeg har skrevet som folk mener er favoritt teksten av meg, dersom det eksisterer... Diskusjon.no (Lauritius) bibelguiden.com diskusjonsforum (Nello og Laurentius om jeg ikke har fler(?)...

 

Jeg er fattig, selv om det ikke ser sånn ut (tenker på motorsykkel, som er Tomas sin).. Jeg har vert inlagt på sykehus utrolig mange ganger)... Skrevet miliardervis med tegn om fred og frihet! (er ikke det tegn nokk?) .... Nå i det siste har jeg vert på roskilde: røyka alt som kan røykes av planter ;-) ... Tatt syre(LSD)... Extasy... Tja, du kan stoppe her og tenke: Han er GAAAL! Du kan også, tenke at det er derfor han er sånn og sånn og gjør som han gjør! Men det eneste som det du (ikke tenk på 'du' som deg lamina men til deg og de som får lese det) .......Trenger og tenke er at jeg arbeider for fred, samtidig med og få frem det ekte budskapet i bibelen, som snakker om denne verden!

 

Lenkene mine på min side er også noe jeg vil dere skal se.. Men det jeg egentlig vil er at dere gjør noe ut av det dere liker best: Med absolutt en gang dere ser det står skrevet og dere liker det!

 

Min tilatelse er Gitt av Gud, Gud har ikke stoppet meg: fordi det ikke finnes noen annen Gud en den Gud som snakker sant! Gud kan være alle mennesker og i alle mennesker.. Det er når di sier noe som er sant! Når jeg tar Djevelen som navn og begynner og snakke sant, DA HAR JEG TO MAKTER! Da er jeg almektig! Bare en sønn av Gud, og Gud er forfedrene våre, og det er dem som dere sier er i himmelen, når de som står dere nerme sovner inn! De vil uansett våkne på samme måte som da du ble født neste gang... Døden EKSISTERER ikke! Ikke for noen.... Denne læren har jeg mer forstått av og lese Ateisme, enn og lese teisme!

 

Jeg er en sønn av en far, og det er dere også.. Han ble også født, som meg og deg! Det er min far... Min morfar er i himmelen og på jorden også, fordi han hadde blod og vann i kroppen... Hans Gener er ført vidre og de er i meg også!

 

Hva er denne teksten vert? Kan den oversettes? kan den rettes? Eller er den ikke noe verd? -Det er opp til dem som tar ordet, og skriver svar! Gud er ordet og ordet er hos, hvem?

 

Det er også et ønske at den blir bedre skrevet, angående retting osv ;-)

Tja, hvorfor ikke slenge den rettet og i bedre stand her? Trenger en bedre verson av den slik at jeg kan legge den i dagboka, den dagen det er gjort! ;-)

 

Mvh Lars Jøran

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hva som er galt med verden må man være selv, ikke lese fra en bok. hadde alle lest fra en bok hadde vi stått stille på halv - ape stadiet.

9232948[/snapback]

 

Som du sikkert har lagt merke til... Så er religionene rundt bøkene det som er problemet og det som er mye av grunnen til krig... Dersom du studerer, og bruker hodet, så vil du finne ut at den slett ikke at de er så sabla dumme som det du tror pga, prestens lære!

Lenke til kommentar

Her var det mye rart. Du tror du er gud eller jesus?

 

Vel, for det første skriver du at forsoning og fred er viktig for deg, men etter innleggene dine virker det ikke sånn. Folk spør hva du mener eller argumenterer mot det du skriver og dine svar er som oftest svært fiendtlige og elitistiske ala "Dere er blinde. Dere forstår ikke bibelen. Jeg har forstått bibelen fordi jeg har brukt hele livet mitt på den. Hvorfor er dere så dumme når jeg er så smart som forstår bibelen". Ikke veldig forsonende du. Klarer du å korte ned det du har forstått til et par paragrafer som vi vanlige dødelige kan forstå?

 

Uansett, denne elitistiske holdningen din, det at du føler du er en jordlig gudommelighet og svært inkonsistent skriving tyder på at du er schizofren. Og hvis det ikke var LSD'en som utløste schizofrenien din så har den sikkert forsterket den. Seriøst, oppsøk en psykolog og evt ta noe SSRI'er og se om det hjelper. Du burde i det minste lese litt om schizofreni og se at du kanskje passer inn i det mønsteret og få hjelp deretter. Du er ikke den første som mener du er gud eller guds sønn og sikkert ikke den siste, men du burde avlså deg den tanken så fort som mulig ellers tror jeg du vil få et ensomt og isolert liv foran deg.

Lenke til kommentar

Jeg leste ikke hele posten din, men det virker som du har hatt en sterk, religiøs "trip". Det er jo flott og fint (for din del), men det er få som kan skjønne noe av det du skriver. Men at du har fått kunnskap gjennom ecstacy og lsd får meg til å vike unna. Dette er ikke bra, iaf ikke førstnevnte.

 

De første religionene oppsto etter all sannsynlighet gjennom psykedeliske substanser. Snakker da om sopp. Det var noe magisk som skjedde. Og man følte ofte et nærvær av "gud". Dette var gjennom ritualer ledet av sjamanene.

Dette er idag glemt visdom så det er få som forstår hva som akkurat menes med dette. Men noen praktiserer fortsatt dette i Sibir, f.eks.

 

Uansett, tror ikke veien til frelse og "lyset" er gjennom partydopet du inntar. Her har du nok gjort en fatal feil som vi ser har fått følger. Ta til deg hva teflonpanne sier ang. schizofreni. Det virker som du har trippet litt for hardt og fått skader av det :-(

Lenke til kommentar

Igjen bruker du midtøstlige kilder for å finne ut av religiøse spørsmål. Hva får deg til å tro at bibelen har enerett på religion? Jeg klarer ikke unngå å legge merke til hvor fastlåst du er i denne boken. Alle mennesker på jorda har klart seg utmerket uten denne boken, og det er ingenting som tyder på at ting har blitt bedre ettersom den har blitt spredt.

 

Det skal også nevnes at krig er hellig og løsning for problemer i kristendommen, jødedommen og islam, samt mange mange andre religioner i andre verdensdeler.

Endret av Griffar
Lenke til kommentar
Jeg leste ikke hele posten din, men det virker som du har hatt en sterk, religiøs "trip". Det er jo flott og fint (for din del), men det er få som kan skjønne noe av det du skriver. Men at du har fått kunnskap gjennom ecstacy og lsd får meg til å vike unna. Dette er ikke bra, iaf ikke førstnevnte.

 

De første religionene oppsto etter all sannsynlighet gjennom psykedeliske substanser. Snakker da om sopp. Det var noe magisk som skjedde. Og man følte ofte et nærvær av "gud". Dette var gjennom ritualer ledet av sjamanene.

Dette er idag glemt visdom så det er få som forstår hva som akkurat menes med dette. Men noen praktiserer fortsatt dette i Sibir, f.eks.

 

Uansett, tror ikke veien til frelse og "lyset" er gjennom partydopet du inntar. Her har du nok gjort en fatal feil som vi ser har fått følger. Ta til deg hva teflonpanne sier ang. schizofreni. Det virker som du har trippet litt for hardt og fått skader av det :-(

9240355[/snapback]

 

man kan si mye rart for penger vet du :yes:

fant dette på nettsiden til menigheten hans:

 

Givertjeneste

Tveit Frikirke driver et allsidig arbeid, og er helt avhengig av gaver for å kunne opprettholde dette. Det tas jevnlig opp offer ved Gudstjenester og møter. I tillegg arrangeres det basarer, loppemarked og julemesse som gir betydelige inntekter til menighetens arbeid.

 

I den senere tid har flere menigheter lagt til rette for fast givertjeneste. Tveit Frikirke er også med på denne ordningen, og ønsker du å være med på en slik ordning kan du lese videre her om hvordan du ordner dette praktisk. Har du spørsmål vedrørende fast givertjeneste eller enkeltgaver du ønsker å gi til menigheten, så ta kontakt med oss.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Fast givertjeneste

 

SKATTEFRADRAG

 

Nye Skatteregler som ble innført i 2002 gjør at givere til utvalgte mottakere kan få skattefradrag for sine gaver. Den Evangeliske Lutherske Frikirke kom i 2003 inn i den utvalgte gruppen av mottakere hvor disse fradragsreglene gjelder.

 

Det gis skattefradrag for samlede gaver i løpet av 1 år fra 500,- til 12000,- pr person.

 

Hvordan ordnes dette praktisk? For at ligningsmyndighetene skal vite hvor mye du har gitt til frikirken er ikke den beste løsningen å skrive navnet ditt på en seddel i kollektkorga, derfor må du betale over bankgiro.

 

Giroen du sender pengene på må ha ditt navn og din adresse påskrevet.

 

En gang i løpet av året må du oppgi ditt personnummer til kassereren.

Du når kassereren på følgende postadresse: Tveit Frikirke Solsletta 4, 4658 Tveit.

 

Du trenger ikke å gi hele summen med en gang, men kan spre det utover frem til årsskifte. Kassereren vår vil da regne sammen ved årsskifte hvor mye du har gitt og rapportere til ligningsmyndighetene slik at den samlede summen vil vises på din selvangivelse. Opplysninger om hvem som har gitt hva anser vi som konfidensielle og vil derfor ikke bli gitt videre til andre.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Menighetens kontonummer er: 6319.12.53339

Lenke til kommentar
Og Koranen, som ble Gitt av Gud til Muhammed! Det er selvfølgelig også en Profeti, skrevet av en SANN Profet!

Mener du dette seriøst? Så langt jeg vet så erkjenner ikke Muslimene (og da gjorde vel ikke heller muhammed det?) Jesus som Guds sønn.

 

Det står at falske profeter skal avsløres med om de bekjenner Jesus som Guds sønn eller ikke.

Lenke til kommentar
Og Koranen, som ble Gitt av Gud til Muhammed! Det er selvfølgelig også en Profeti, skrevet av en SANN Profet!

Mener du dette seriøst? Så langt jeg vet så erkjenner ikke Muslimene (og da gjorde vel ikke heller muhammed det?) Jesus som Guds sønn.

 

Det står at falske profeter skal avsløres med om de bekjenner Jesus som Guds sønn eller ikke.

9288741[/snapback]

 

Riktig det cp. Muslimene mener at Jesus kan være en åndelig sønn av Gud, en vesentlig forskjell, visstnok. Så de erkjenner ikke ham som den virkelige sønnen av Gud. (Lærte det fra "30 days").. :p

Lenke til kommentar
Og Koranen, som ble Gitt av Gud til Muhammed! Det er selvfølgelig også en Profeti, skrevet av en SANN Profet!

Mener du dette seriøst? Så langt jeg vet så erkjenner ikke Muslimene (og da gjorde vel ikke heller muhammed det?) Jesus som Guds sønn.

 

Det står at falske profeter skal avsløres med om de bekjenner Jesus som Guds sønn eller ikke.

9288741[/snapback]

 

Riktig det cp. Muslimene mener at Jesus kan være en åndelig sønn av Gud, en vesentlig forskjell, visstnok. Så de erkjenner ikke ham som den virkelige sønnen av Gud. (Lærte det fra "30 days").. :p

9299464[/snapback]

 

Dette stemmer ikke, den eneste sanne religionen er blåhvalismen.

 

Mer om blåhvalismen her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=816838

Lenke til kommentar

Her lukter det hjernevask blandet med partydop og litt diverse sinnslidelser.

Den var kanskje frekk og usaklig, men seriøst. Du trenger å snakke med noen. Det blir nok vanskelig siden du tydeligvis lever i en egen verden. Kjenner selv en person som har det litt på samme måten, ikke engang 100 ville hester ville dratt han ut fra den

"verdenen" han har skapt rundt seg.

 

 

Dagens moral: Ikke bland eX og Bibel.

Endret av QBab
Lenke til kommentar
Her lukter det hjernevask blandet med partydop og litt diverse sinnslidelser.

Den var kanskje frekk og usaklig, men seriøst. Du trenger å snakke med noen. Det blir nok vanskelig siden du tydeligvis lever i en egen verden. Kjenner selv en person som har det litt på samme måten, ikke engang 100 ville heter ville dratt han ut fra den

"verdenen" han har skapt rundt seg.

 

 

Dagens moral: Ikke bland eX og Bibel.

9322770[/snapback]

 

Second that.

Lenke til kommentar
Og Koranen, som ble Gitt av Gud til Muhammed! Det er selvfølgelig også en Profeti, skrevet av en SANN Profet!

Mener du dette seriøst? Så langt jeg vet så erkjenner ikke Muslimene (og da gjorde vel ikke heller muhammed det?) Jesus som Guds sønn.

 

Det står at falske profeter skal avsløres med om de bekjenner Jesus som Guds sønn eller ikke.

9288741[/snapback]

 

Riktig det cp. Muslimene mener at Jesus kan være en åndelig sønn av Gud, en vesentlig forskjell, visstnok. Så de erkjenner ikke ham som den virkelige sønnen av Gud. (Lærte det fra "30 days").. :p

9299464[/snapback]

Dette stemmer ikke, den eneste sanne religionen er blåhvalismen.

Og om du mener blåhvalismen er det rette har da usannsynlig lite å gjøre med om muslimene tror på Jesus som Guds sønn eller ikke? Utrolig givende og konstruktivt å "diskutere" når du kommer med merkelige utsagn som ikke har noen som helst sammenheng med hva du siterer :roll:

 

Jeg finner det litt rart at guds sønn er dyslektiker. hmm.gif

Ok.. og vi utdyper litt..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...