Gå til innhold

Ingen nye franchise fra Valve?


Anbefalte innlegg

Det er nå snart 10 år siden Valve ga ut Half-Life, et spill som tok verden med storm, som har hatt utrolige mange gode modifikasjoner og utvidelser, og som fortsatte suksessen med en strålende oppfølger.

 

Selv er jeg en av dem som røsker håret ut av hodebunnen i vente på modifikasjoner som f.eks. Black Mesa, og jeg gleder meg stort til å prøve Insurgency (vet Insurgency er ute, men er ikke hjemme og har ikke fått prøvd enda). Samfunnet rundt Valve sine produkter blomstrer som om det var Mr. Green Giant selv som passer på dem.

 

Greit, Valve utvider HL2 med nye episoder, men jeg synes det er litt merkelig at de ikke prøver seg på et nytt franchise med den suksessen de har hatt. Hadde vært spennende å sett at de prøvde seg på nytt og annerledes enn det vi har fått så langt, mer der ligger det kanskje for stor risiko for mislykkelse?

 

Har tatt opp HL2 igjen nå nylig, og ser fram til å spille Episode One, Two, Portal og TF2, men skulle veldig gjerne sett et nytt franchise med en annen "feeling" fra denne kvalitetsutvikleren.

 

Andre meninger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kansje de holder på med et eller annet hemmelig underverk?

Sånn som blizzard har gjort nå de siste årene. Bang! Starcraft 2 er underveis.

Kansje du får en... Bang! "Half life 3 and the brain eating aliens" er underveis!

Vem vet.

 

Edit: Brain eating aliens er forresten ikke noe nytt når det gjelder half life. :hmm:

Endret av QBab
Lenke til kommentar

Valve tenker og melke kua så lenge det går.

 

kommer ganske sikkert noe HL3 etterhvert og....

 

 

Slikt som det er nå, så vil en ny franchise heller være skadelig for Valve en behjelpelig.

 

Tenk: ID software kommer med Tech 5 basert spill, nytt UT spill kommer, Crysis, Far Cry 2, FEAR 2, the Duke (dere vet hvem).

 

er en veldig spennende tid for FPS basert spill nå.

Lenke til kommentar
kommer ganske sikkert noe HL3 etterhvert og....

9226744[/snapback]

Ehh.....nei, VALVe har avkreftet det mange ganger at det ikke blir noe HL3, det blir hl:2 episode 1 2 &3 istedet grunnen til at de har gjort det sånn er for og gjøre det enklere og billigere kunden og mer tid til utviklerneså de for jobbet mer med finpussing og sånne ting

Lenke til kommentar

Ja... Valve har jo sagt flere ganger at hl serien skal være en trilogi. Og de har også sagt at episode 1,2 og 3 er istedenfor hl3.

 

Jeg syns de skal gjøre seg ferdig med hl serien før de begynner med noe annet. Dessuten tror jeg ikke valve vil lage et alminnelig spill. Forhåpentligvis vil deres neste spill bli like grensesprengende som hl1 og 2 var da de kom, men det skal litt til etter min mening. Men de har nok noen planer.

 

Er ikke Portal og Team Fortress noe nytt da?

Endret av Ltr
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Left 4 Dead er jo et zombie basert prosjekt fra Valve som forhåpentligvis kommer i sluttten av 2007.

Og som tidligere nevnt har vi jo Portal (hvilket jeg "sikler" etter btw) og TF2.

 

Forresten så synes jeg også at Valve bør satse på å kun gi ut 3 episoder av HL2.

Noe flere kan fort tippe over å ødelegge en ellers genial spillserie. Så gi oss en knallbra episode 3, som le grand finale, i stedet for å gi oss en heller slapp episode 6...

 

=)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Hvem sier at de ikke jobber med en ny franchise? Heldigvis er det ikke alle selskaper som kjører Ion Storms foretningsmodell og offentliggjør et spill når alt de har er noen skisser på et papir og gode idéer.

Valve har flinke folk, og jeg ser ikke for meg at de vil komme til å sitte å tvinne tommeltotter når de er ferdige med Episode Three.

 

Fallhøyden for Valve er utvilsomt høy, de har en track record som på dette tidspunkt kun (i allefall i mine øyne) kan sammenlignes med Blizzard, så de har et ganske stort press på seg for en evt. ny serie.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...