Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Oppgradere BMW 525dat, -02


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen ...

 

Har gått til innkjøp av ny bil. - fin bil og greier, men en viste at lyden i disse bilene var dårlig fra før av, men hadde aldri trodd at det skulle være så ræva .! - noe må gjøres.

 

Derfor, tar gjerne i mot forslag til hvirdan dette kan gjøres. Har navigasjon osv i bilen, og hiver ikke denne ut for å erstatte den med en spiller, så dær kommer problemene inn. Basskasse i reservehjulsbrønnen er en grei ting, og regner med å skifte alle høyttalerne i dørene og bak. Ipod er en fin ting, noen som har anelse hvordan en kan få denne integrert i bilen .?

 

Evt noen som vet om firma som kan ta seg av hele ombyggingen....

 

Takker for hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror Alpine eller noen hadde en greie som gjorde at en IPOD funka som cd skifter for BMW. Men navigasjon av ipod via noe slikt er jo ikke ideelt siden navn og det meste av spillelister vil forsvinne eller bli vanskelig å navigere såvidt jeg har sett. Mener at jeg har sett noen koble den til kasett-spiller linjeutgangen ett eller annet sted på nettet og satt ipoden fremme i bilen og brukt den direkte.

Lenke til kommentar

Alpine har en boks du setter til etter den orginale spilleren i bilen, å da har du ennå alle funksjonene fra spillern, men lyden blir bedre siden alt av lyden går fra spilleren til den. Å fra denne boksen kan du trekke rca kabler til forsterkere å slikt.

 

Hvor i landet er det du holder til? Slik at man vet hvor man skal finne butikk som gjør sånt til deg?

Lenke til kommentar

heisann..

Bor i Bodø, så har da Lyd på hjul her, men de driver å bygger ny butikk mm, og har vel en 4-5 ukers ventetid bare på å få sett på saken, så derfor man har begynt å forske på ting selv. Regner med å svi av bortimot 20.000 på gælskapen, så det burde jo holde til rimelig okei trøkk i bilen.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...